Eredményes tesztverseny

Eredményes tesztverseny

A Livewire Team versenyzőpárosa, Kiss Zsolt és Kiss-Szabó Mónika a Kisuji Auto MSE versenyén július 10-én az Intercars Art-Sprint Kupasorozat IV. fordulóján állt rajthoz.

A páros egy remek versenyt tudhat magáénak. Elsősorban az új tolókerekes váltó tesztelése és az új féltengelyek bemelegítése lebegett a szemük előtt, de észrevették az időeredményeken, hogy dobogó közeli időket autóznak. Sportemberekként folyamatosan gyorsultak és a nap végén learatták a babérokat. A verseny végeredménye számukra a következőképpen alakult, 1.6 kategória 1. hely, illetve Licenc kategória 1. hely.

Gratulálok az egész Livewire Team nevében!

A Livewire Team energiájáról és mentális frissességről a Livewire Energy termékei gondoskodnak, ital és rágócukor formájában!

Partnereink:

Bayer Trans Kft., www.versenyfelszereles.hu, Mp-Sped Kft., ASG Szerelvény Kft., Raiker Kft., Bocskai Kft., Tacho Ker. Bt., Fülöp és Társa Bt., Blue Truck Kft., Budapest Catering, Safety Zone-EHS Kft., Global Coop Kft., Gremax-Global Kft., Hajdúk Építő Kft., D&Z Kft., Mike Mérnöki Iroda Kft., Argoszolg Transport Kft., BB Bluebird Personalberatungs GmbH., InfoRay Kft., Roger Racing Kft., Kiss és Társa Márkafüggetlen Autószerviz Kft., Didó Grill, MiraBer Bt., Safety Shield Kft., Happy Car Logistic Kft., Ökomarket Kft., Simlex Hungary Kft.

Fordítás »