Eredményesen zártuk az évet…

Eredményesen zártuk az évet…

A pályafutását a Livewire Team szerelőjeként kezdő Kerekes Máté mára már a Zengő Motorsport egyik mérnökeként kamatoztatja a tudását. A továbbiakban barátunkkal beszélgettünk.

Szia Máté! Miként alakult a munkád a Zengő istállónál?

Sziasztok! Köszönöm a kérdést! A csapaton belüli hangulat változatlanul remek, illetve jobban elmélyültek a kapcsolatok, barátságok. Boldog vagyok, hogy egy olyan csapat tagja lehetek, amely Világbajnokot nevelt ki, Michelisz Norbi személyében.

Remélem több versenyzőnknek is sikerül majd hasonló babérokra törni, hiszen Kismarty-Lechner Gábornak és Tóth Csabának köszönhetően kimagasló eredményeket értünk el a Magyar Bajnokságban. Sőt a 2019-es esztendőben az év csapata cím megszerzése is büszkeséggel tölt el bennünket.

Természetesen nem mondhatnám el ezeket a dolgokat, ha annak idején a Livewire Team versenyeinek szervizében nem csapott volna meg a benzingőz, hiszen ott vette kezdetét az egész! Mindig érdeklődve olvasom a Livewire új híreit. Köszönök mindent! Azóta Zengő Zoltán és a csapat bizalmát élvezem és köszönöm, hogy részese lehetek ennek az egésznek és én is kaphatok egy szeletet a tortából! Hálás vagyok ezért!

Gratulálok a fantasztikus eredményekhez a Livewire Team nevében! Büszkék vagyunk rád!

Köszönöm jómagam és a Zengő Motorsport nevében! Sok sikert kívánok a továbbiakhoz!

A Livewire Team energiájáról és mentális frissességről a Livewire Energy termékei gondoskodnak, ital és rágócukor formájában!

Partnereink:

Print Profi, Bayer Trans Kft., www.versenyfelszereles.hu, Mp-Sped Kft., Globál-vill Kft., ASG Szerelvény Kft., Raiker Kft., Bocskai Kft., Tacho Ker. Bt., Fülöp és Társa Bt., Mészicar Trans Kft., Blue Truck Kft., Budapest Catering, Toner Holding Kft., CopyGuru Kft., Safety Zone-EHS Kft., Global Coop Kft., Gremax-Global Kft., Hajdúk Építő Kft.,Club Mouseoleum, BB Bluebird Personalberatungs GmbH., Szé-Ba Security Bt., Hung Média Kft., D&Z Kft., Crossbeton Kft., Mahagony ESC Kft., Wellness-Info Kft., KK Pumpa Kft., Lord Body Fitness, Rics-Cont Business Kft.

Fordítás »