Fanni – Drift ‘N Smoke Show

Fanni – Drift ‘N Smoke Show

A Livewire Team Driftere, Szentgyörgyi Fanni a soron következő összecsapására készül. Október 5-én megrendezésre kerül a kalocsai aszfalton az Országos Drift Bajnokság versenye.

Szia Fanni! Nagyon készülsz erre a versenyre. Miről van szó?

Sziasztok! Ahogy tudjátok, a múlt hétvégén lehetőségünk volt a bajnoki előtt tesztelni, illetve begyakorolni a pályát. A verseny a Drift ‘N Smoke Show – Street, Pro2 Országos Drift Bajnokság lesz. A helyszín Foktő-Kalocsa-Uszódi Repülőtér, tehát a Drift Aréna. Ez a megmérettetés a Street kategória záró akkordja lesz.

Felkészültél?

Úgy gondolom, hogy igen, de természetesen nagyon izgulok, mint mindig. Félelem nincs bennem, hiszen egy nagyon jól felkészített autóval lépek pályára. A csapat is rendkívüli! Köszönöm, hogy minden versenyemen mellettem álltok és segítetek kihozni magamból és az E46-ból a maximumot.

Sok sikert kívánok a Livewire Team nevében!

Köszönöm szépen!

Fotók: Gajár Gyula, Birofoto

A Livewire Team energiájáról és mentális frissességről a Livewire Energy termékei gondoskodnak, ital és rágócukor formájában!

Partnereink:

Print Profi, Bayer Trans Kft., www.versenyfelszereles.hu, Mp-Sped Kft., Globál-vill Kft., ASG Szerelvény Kft., Raiker Kft., Bocskai Kft., Tacho Ker. Bt., Fülöp és Társa Bt., Mészicar Trans Kft., Blue Truck Kft., Budapest Catering, Toner Holding Kft., CopyGuru Kft., Safety Zone-EHS Kft., Global Coop Kft., Gremax-Global Kft., Hajdúk Építő Kft.,Club Mouseoleum., InfoRay Kft., Aurasystem, BB Bluebird Personalberatungs GmbH., Szé-Ba Security Bt., Hung Média Kft., D&Z Kft., Crossbeton Kft., Mahagony ESC Kft., Wellness-Info Kft., KK Pumpa Kft., Lord Body Fitness, Rics-Cont Business Kft.

Fordítás »