Fehér aszfalt és a lassító teteje

Fehér aszfalt és a lassító teteje

A Livewire Team versenyzőpárosa, Bertus Balázs és Lovász Tibor augusztus 17-18-án a Bányásznapi Oroszlány Rallye 2019 névre keresztelt összecsapáson vett részt. A következőkben megszokott módon a pilótával beszélgettem.

 

Szia Balázs! Hogyan éreztétek magatokat a versenyhétvégén?

Sziasztok! Ezen a versenyen nemcsak egymással és a másodpercekkel küzdöttünk, hanem a szinte már elviselhetetlen hőség is próbára tett bennünket. Mindent összevetve egy remek versenyen vagyunk túl, hiszen sikerült teljesíteni a megmérettetést és az E36-ot is épségben hoztuk haza.

Milyen volt a verseny?

Remekül éreztük magunkat a rajtceremónián. Úgy gondolom, hogy ez egy remek módja a közönséggel való találkozásnak. Minden versenynél így kellene tenni, szerintem. A versenynap első gyorsaságiján sikeresen hibáztam. Elvittünk egy lassítót, amiről a nézők toltak le. Azért mondtam, hogy sikeresen, mert ugyan másodpercet veszítettünk, de az autónak nem esett baja.

Mi volt a helyzet a híres fehér aszfalttal?

Ha hisztis kislány lennék, akkor azt mondanám, hogy inkább hagyjuk. De, mivel nem vagyok az, így azt tudom mondani, hogy azon a szakaszon mindegy, hogy milyen gumival vagy, mindegy, hogy száraz, vagy vizes, csúszik és kész. Lehet játszani a nézőknek és pesze magunknak, de csak ésszel…

Örülök, hogy beszéltünk és sok sikert kívánok a továbbiakban az egész Livewire Team nevében!

Köszönjük szépen!

Köszönet a fotókért Gajár Gyulának és Bitto Zsoltnak!

A Livewire Team energiájáról és mentális frissességről a Livewire Energy termékei gondoskodnak, ital és rágócukor formájában!

Partnereink:

Print Profi, Bayer Trans Kft., www.versenyfelszereles.hu, Mp-Sped Kft., Globál-vill Kft., ASG Szerelvény Kft., Raiker Kft., Bocskai Kft., Tacho Ker. Bt., Fülöp és Társa Bt., Mészicar Trans Kft., Blue Truck Kft., Budapest Catering, Toner Holding Kft., CopyGuru Kft., Safety Zone-EHS Kft., Global Coop Kft., Gremax-Global Kft., Hajdúk Építő Kft.,Club Mouseoleum., InfoRay Kft., Aurasystem, BB Bluebird Personalberatungs GmbH., Szé-Ba Security Bt., Hung Média Kft., D&Z Kft., Crossbeton Kft., Mahagony ESC Kft., Wellness-Info Kft., KK Pumpa Kft., Lord Body Fitness, Rics-Cont Business Kft.

Fordítás »