Folyamatos edzésben

Folyamatos edzésben

A Mezei István nevével fémjelzett Mezei K-1 Kick- Box SE. tagjai, edzettjei szűnni nem bíró akarattal és energiával készül az előttük álló akadályok legyőzésére.

Nemrégiben elkezdődött az új tanév és ezzel elkezdődtek a gyerekedzések is. Minden régi és új gyermeket szeretettel várják az edzésnapokon.

A tegnapi napon fontos információt adott ki István!

„Kedves Edzettek, edzéseink után Érdeklődők, Barátok, Ismerősök!

Mivel az iskolakezdéssel folyamatos kérdésként, kérésként jelentkezik az “Igazolást adtok ki?” Kérdés, így most itt szeretnénk tisztázni, hogy kinek áll módunkban igazolást kiadni!

  1. Egyesületi tagoknak
  2. Azon edzetteknek, akik már a korábbi években is rendszeresen járnak edzésre RENDSZERES=MINIMUM HETI 2 ALKALOM
  3. Új edzettnek csak abban az esetben áll módunkban igazolást adni, ha legalább 1 hónapja jár edzésre és megválltja a bérletét a következő negyed évre, valamint a szülő vállalja és kezeskedik érte, hogy a gyermek részt vesz az edzéseken.”

A folyamatos edzések fegyelmezett és baráti légkörben zajlanak. A Mezei K-1 Kick- Box SE. szeretettel várja a kicsiket és nagyokat egyaránt!

Gratulálok az egész Livewire Team nevében!

A Livewire Team energiájáról és mentális frissességről a Livewire Energy termékei gondoskodnak, ital és rágócukor formájában!

Partnereink:

Bayer Trans Kft., www.versenyfelszereles.hu, Mp-Sped Kft., ASG Szerelvény Kft., Raiker Kft., Bocskai Kft., Tacho Ker. Bt., Fülöp és Társa Bt., Blue Truck Kft., Budapest Catering, Safety Zone-EHS Kft., Global Coop Kft., Gremax-Global Kft., Hajdúk Építő Kft., D&Z Kft., Mike Mérnöki Iroda Kft., Argoszolg Transport Kft., BB Bluebird Personalberatungs GmbH., InfoRay Kft., Roger Racing Kft., Kiss és Társa Márkafüggetlen Autószerviz Kft., Didó Grill, MiraBer Bt., Safety Shield Kft., Happy Car Logistic Kft., Ökomarket Kft., Simlex Hungary Kft., Bánki Pálinkaház Kft., Lord Body Fitness., Giuseppe trattoria pizzeria, Dynamic Design Kft.

Fordítás »