Hadd szóljon

Hadd szóljon

A Livewire Team versenyzőpárosa, Kiss Zsolt és Kiss-Szabó Mónika teljes erőbedobással készül az augusztus 13-14-én megrendezésre kerülő bajnoki futamra az Oroszlány rallye-ra.

A párosnak sikerült túltennie magát a múltban elszenvedett technikai problémáin, hiszen az ezt megelőző kunmadarasi versenyt kategória első és Licenc kategória első helyével abszolválták.

Jelen állás szerint úgy gondolják, hogy a népes létszámú kategóriájuk elejében fognak autózni. Szeretnének egy jó hangulatú versenyt a magukénak tudni, azonban maximális erővel és energiával harcba fognak szállni a versenyzőtársakkal és a másodpercekkel.

A nemrégiben tesztelt váltó és kovácsoltvas féltengelyek biztonságát illetve az új Pirelli versenygumik tapadását kihasználva vágnak neki a jól ismert vegyes aszfaltú pályának. Zsolt titkon reménykedik az esőben, hiszen vizes fehér aszfalton az igazi a helytállás. A pilóta még annyit fűzött hozzá, hogy az sem baj, ha görbül a vas, persze biztonság mindenek előtt!

Sok sikert az egész Livewire Team nevében!

A Livewire Team energiájáról és mentális frissességről a Livewire Energy termékei gondoskodnak, ital és rágócukor formájában!

Partnereink:

Bayer Trans Kft., www.versenyfelszereles.hu, Mp-Sped Kft., ASG Szerelvény Kft., Raiker Kft., Bocskai Kft., Tacho Ker. Bt., Fülöp és Társa Bt., Blue Truck Kft., Budapest Catering, Safety Zone-EHS Kft., Global Coop Kft., Gremax-Global Kft., Hajdúk Építő Kft., D&Z Kft., Mike Mérnöki Iroda Kft., Argoszolg Transport Kft., BB Bluebird Personalberatungs GmbH., InfoRay Kft., Roger Racing Kft., Kiss és Társa Márkafüggetlen Autószerviz Kft., Didó Grill, MiraBer Bt., Safety Shield Kft., Happy Car Logistic Kft., Ökomarket Kft., Simlex Hungary Kft.

Fordítás »