Hamarosan rajtolunk

Hamarosan rajtolunk

A Livewire Team versenyzőpárosa, Kiss Zsolt és Kiss-Szabó Mónika hamarosan újból felölti a versenyoverallt.

Igaz, az Országos Rally Bajnokság erre az évre már befejeződött, de természetesen a Kiss párosnak még van egy s más a tarsolyában. Itt nem egy sima revízióról beszélünk, hanem Zsolttól megszokottan újfent a fejlesztés mezejére lépte.

Többek között a fékrendszer fejlesztése és a futómű komolyabbra cserélése kapja a fő hangsúlyt, hiszen az új motor ezt mindenképpen megkívánja.

Az új motor programozására a jövő hét folyamán kerül sor. A tervek szerint az új technika összehangolására a soron következő FRT-n kerül, amely mindig remek alkalom a beállítások tökéletesítésére. Ezek után már csak egy megmérettetés vár a párosra és a remek szerelőcsapatra, ami természetesen nem más, mint a Hungaroringen minden év végén megrendezett Szilveszter Rallye.

Gratulálok és sok sikert kívánok a továbbiakhoz a Livewire Team nevében!

A Livewire Team energiájáról és mentális frissességről a Livewire Energy termékei gondoskodnak, ital és rágócukor formájában!

Partnereink:

Fülöp és Társa Bt., Tacho Bt., Bocskai Kft., D&Z Kft., Blue Truck Kft., Hajduk Építő Kft., Gremax-Global Kft., Safety Zone-EHS Kft., AgroSzolg Kft., Mike Mérnöki Iroda Kft., Winner Média és Reklámügynöki Kft., Simplex Hungary Kft., TeamGuide Kft., BB BlueBird GmbH., Sale Business SK s.r.o, Safety Shiled Kft., Roger Racing Kft., Kiss és Társa Márkafüggetlen Autószerviz Kft., Didó Grill, MiraBer Bt., Ökomarket Kft.

Fordítás »