Ilyenek voltunk

Ilyenek voltunk

A Livewire Team eredményes évként tekint 2022-es esztendőre. A hatalmas Jet-ski rendezvényekkel karöltve vízi versenyeken, illetve motorsportos rendezvényen képviseltették magukat és a csapatot egyaránt.

A Bíró Péter nevével fémjelzett Code27 Jet-ski Club minden hétvégén remekebbnél remekebb rendezvénnyel várta a vízi sportok szerelmeseit. Egész szezonban folytak az edzések, oktatások, illetve megannyi zenés hétvégén a kalandvágyóknak a Jet-ski bérlés, oktatás saját, vagy bérelt gépekkel. A 200 méteres homokos part kitűnő lehetőséget nyújtott napozásra, strandolásra. Beach bárban hideg italokkal és finom ételekkel vártak mindenkit.

A Dunai Sárkányok Vác csapata folyamatos felkészülés mellett sárkányhajós versenyekkel, túrákkal és a magát nagyobbá váló Ördögi körrel teljesítette. XIV. Sárkányhajós Szentendrei-szigetkerülő hosszú távú verseny két Szlovák csapatot is bevonzott a rengeteg érdeklődő mellett.

Kovács Zsombor megnyerte az FIA-CEZ és a Rotax CEE 2022-es kiírását. Várt még rá a Rotax Világdöntő Portimaoban. Az összecsapás tökéletesen alakul számára az utolsó körig, ahol fél kör megtétele után a kettővel mögötte haladó megtolta őket féktávon és így pályaelhagyás lett a vége. Viszont nincs oka a szomorkodásnak, mivel bebizonyosodott, hogy a kategóriáját tekintve a világ öt legjobbja között foglal helyet.

Kiss Zsolt és Kiss-Szabó Mónika egy tökéletes versenyt zsebeltek be az év utolsó versenyének keretein belül a Hungaroringen. Ezt megelőzően megannyi Rali versenyen képviselték a csapatot. A 2022-es év számukra nem az egyszerűségről szólt. Fortuna többször mellettük volt, de akadtak olyan versenyek, ahol a technika ördöge vette át az irányítást. Viszont az utóbbinak köszönhető az versenyautó folyamatos fejlesztése.

A csapat versenygépeit több rendezvényen csodálhatták meg az érdeklődők. A teljesség igénye nélkül családi napokon, autós rendezvényeken és gyereknapon is szeretettel várták a kilátogató közönséget.

Köszönet az egész éves támogatásért és szurkolásért! Köszönet a remek képeket Bittó Zsoltnak és Gajár Gyulának!

A Livewire Team energiájáról és mentális frissességről a Livewire Energy termékei gondoskodnak, ital és rágócukor formájában!

Partnereink:

Bayer Trans Kft., www.versenyfelszereles.hu, Mp-Sped Kft., ASG Szerelvény Kft., Raiker Kft., Bocskai Kft., Tacho Ker. Bt., Fülöp és Társa Bt., Blue Truck Kft., Budapest Catering, Safety Zone-EHS Kft., Global Coop Kft., Gremax-Global Kft., Hajdúk Építő Kft., D&Z Kft., Mike Mérnöki Iroda Kft., Argoszolg Transport Kft., BB Bluebird Personalberatungs GmbH., InfoRay Kft., Roger Racing Kft., Kiss és Társa Márkafüggetlen Autószerviz Kft., Didó Grill, MiraBer Bt., Safety Shield Kft., Happy Car Logistic Kft., Ökomarket Kft., Simplex Hungary Kft., Teamguide Kft., Winner Kft., Sale Business SK., KMS Europe, Alu-Zso Kft., Ku-Di Works Kft., Csempe diszkont, Cimbi Eurotrans 2000 Kft., KSB, Bouvin Power.

 

Fordítás »