Irány a Katonadomb

Irány a Katonadomb

Csapatunk a Livewire Team ismét kapott egy szívélyes meghívást. Ezennel a szeptember 3-5-ig megrendezésre kerülő tizedik Dunakeszi Fesztre, amelynek természetesen a sokak által kedvelt Katonadomb ad otthont.

Magától értetődően szívesen fogadtuk a meghívást és a több napos remeknek ígérkező rendezvényen kiállítóként készülünk emelni a rendezvény amúgy is magas színvonalát. Ezennel a Szentgyörgyi Fanni által ismert BMW E46 lesz az érdeklődés középpontja a nagy piros Livewire sátor alatt.

Pénteken indul a Dunakeszi Feszt! Cloud9+, Wellhello és Dj Thomx&Theo a ma esti program. Kapunyitás 16:00! Újdonság, hogy idén a strand területével bővítik a helyszínt, ott állítják fel a kisszínpadot. Hétvégén minden postaládába eljuttatták az idei programfüzetet, de a kisszínpad kínálatát a nyomdai munkálatok alatt még bővítették. A helyi egyesületek fellépései mellett ígéretes, fiatal tehetségek is színpadra állnak és a legkisebbek számára is több előadást szerveztek. A korábbi évekhez hasonlóan buszjáratot is biztosítanak, hogy csökkentsék az autós torlódást a környéken.

Köszönjük a meghívást!

A Livewire Team energiájáról és mentális frissességről a Livewire Energy termékei gondoskodnak, ital és rágócukor formájában!

Partnereink:

Print Profi, Bayer Trans Kft., www.versenyfelszereles.hu, Mp-Sped Kft., Globál-vill Kft., ASG Szerelvény Kft., Raiker Kft., Bocskai Kft., Tacho Ker. Bt., Fülöp és Társa Bt., Blue Truck Kft., Budapest Catering, Toner Holding Kft., CopyGuru Kft., Safety Zone-EHS Kft., Global Coop Kft., Gremax-Global Kft., Hajdúk Építő Kft.,Club Mouseoleum, Szé-Ba Security Bt., D&Z Kft., Crossbeton Kft., KK Pumpa Kft., Lord Body Fitness, Rics-Cont Business Kft, Mike Mérnöki Iroda Kft., Argoszolg Transport Kft., Ks Team Consulting Kft., BB Bluebird Personalberatungs GmbH., InfoRay Kft., Roger Racing Kft., Kocsis Tüzép Kistarcsa-Kelobida Kft., Kiss és Társa Márkafüggetlen Autószervíz Kft., Teamguide Kft., HQZ Kft.

Fordítás »