Irány Kunmadár

Irány Kunmadár

A Livewire Team versenyzőpárosa, Kiss Zsolt és Kiss-Szabó Mónika rajthoz áll május 5.-én Kunmadarason.

Kiss Zsolt és párja, illetve navigátora Kiss-Szabó Mónika remek tesztelési lehetőségnek látja a vasárnapi versenyt Kunmadarason. Ha az égiek is úgy akarják, akkor remek versenynek ígérkezik, hiszen 6×10 kilométer lesz a rendezvény össztávja. Zsolt elmondása szerint van még mit tanulni az új technikával kapcsolatban, hiszen a megnövekedett erőt szeretné tökéletesen levinni az aszfaltra.

Az autó a következő verseny előtt erősebb féltengelyeket fog kapni, hiszen az erő megkívánja. Reménykednek benne, hogy jó időt fognak ki, bár Zsolt imádja az esőt is, viszont akkor csak kilinccsel előre. Két kategóriában adták le a nevezésüket. 1600-ban és Licenses kategóriában. Így legalább több lehetőségük van az autó viselkedésének kitapasztalásában.

Sok sikert kívánunk az egész csapat nevében!

A Livewire Team energiájáról és mentális frissességről a Livewire Energy termékei gondoskodnak, ital és rágócukor formájában!

Partnereink:

Fülöp és Társa Bt., Tacho Bt., D&Z Kft., Blue Truck Kft., Hajduk Építő Kft., Gremax-Global Kft., Safety Zone-EHS Kft., AgroSzolg Kft., Mike Mérnöki Iroda Kft., Winner Média és Reklámügynöki Kft., Simplex Hungary Kft., TeamGuide Kft., BB BlueBird GmbH., Sale Business SK s.r.o, Safety Shiled Kft., Kiss és Társa Márkafüggetlen Autószerviz Kft., Didó Grill, MiraBer Bt., Ökomarket Kft. MP Sped Kft., Belucci Bt., Breithandels KG., SOLAR HOME SYSTEM Kft. Naprakész minőség.

Fordítás »