Ismét egy driftes hétvége

Ismét egy driftes hétvége

A Livewire Team kaméleonként szakágat váltogató pilótája, Szentgyörgyi Fanni október első hétvégéjén a Kunmadarason megrendezésre kerülő Drift edzésen lép pályára.

Szia Fanni! Múlt hétvégén E36, most E46? Mi a terv?

Sziasztok! A sűrű hétköznapok után hétvégén sincs megállás. Kocsit cserélek és elővesszük az drift autónkat. Kunmadaras felé vesszük az irányt, ahol a szombaton megrendezésre kerülő drift edzésen teszteljük az autót.

Nem könnyű átállni hétről hétre a driftől a rallyra. A kocsik ereje és a formája is más. A vezetéstechnika és minden teljesen eltér,  de szeretem a kihívásokat. Kikapcsol az autózás, ilyenkor elfelejtem a hétköznapok nehézségeit.

Hamarosan vége a versenyszezonnak! Mi vár még rád?

Még pár edzés és egy verseny van hátra az évből. Szeretnék még idén dobogóra állni!

Sok sikert kívánok az egész Livewire Team nevében!

Köszönöm szépen!

A Livewire Team energiájáról és mentális frissességről a Livewire Energy termékei gondoskodnak, ital és rágócukor formájában!

Partnereink:

Print Profi, Bayer Trans Kft., www.versenyfelszereles.hu, Mp-Sped Kft., Globál-vill Kft., ASG Szerelvény Kft., Raiker Kft., Bocskai Kft., Tacho Ker. Bt., Fülöp és Társa Bt., Mészicar Trans Kft., Blue Truck Kft., Budapest Catering, Toner Holding Kft., CopyGuru Kft., Safety Zone-EHS Kft., Global Coop Kft., Gremax-Global Kft., Hajdúk Építő Kft.,Club Mouseoleum, Szé-Ba Security Bt., Hung Média Kft., D&Z Kft., Crossbeton Kft., Mahagony ESC Kft., KK Pumpa Kft., Lord Body Fitness, Rics-Cont Business Kft, Mike Mérnöki Iroda Kft., Argoszolg Transport Kft., Ks Team Consulting Kft.

Fordítás »