Játszós motorral irány Kiskunlacháza

Játszós motorral irány Kiskunlacháza

A Livewire Team versenyzője, Varga Zoltán a szeptember 21-i FRT.HU Klubnap és Sporganizer Kft. vevőtalálkozó, autós ügyességi rendezvényen vesz részt a tőle már jól ismert Ladával.

Szia Zoli! Nem volt sok gondolkozási idő arra, hogy indulsz, vagy nem…

Sziasztok! Erre a megmérettetésre tulajdonképpen nem kell sokat készülni, hiszen a pályát ismerjük. Rendkívül sűrű a programbeosztásom mostanában, de sikerült a szombatomat szabaddá tenni, így nem volt kérdés az indulásom.

Versenymotor van már a Ladában?

Sajnos még az utcai ketyeg a kasztniban, de úgy gondolom, hogy a gyakorláshoz ez is meg fog felelni. Értem már el dobogós helyezést utcai motorral. Remélem, hogy hamarosan tudok időt szakítani a versenyautóm motorjára.

Autóztatás?

Tudjátok, hogy ha van rá lehetőség, akkor az élvonalban állok az autóztatás terén. Ez a motor tökéletesen megfelel az élményosztásra.

Sok sikert kívánok a Livewire Team nevében!

Köszönöm szépen!

A Livewire Team energiájáról és mentális frissességről a Livewire Energy termékei gondoskodnak, ital és rágócukor formájában!

Partnereink:

Print Profi, Bayer Trans Kft., www.versenyfelszereles.hu, Mp-Sped Kft., Globál-vill Kft., ASG Szerelvény Kft., Raiker Kft., Bocskai Kft., Tacho Ker. Bt., Fülöp és Társa Bt., Mészicar Trans Kft., Blue Truck Kft., Budapest Catering, Toner Holding Kft., CopyGuru Kft., Safety Zone-EHS Kft., Global Coop Kft., Gremax-Global Kft., Hajdúk Építő Kft.,Club Mouseoleum., InfoRay Kft., Aurasystem, BB Bluebird Personalberatungs GmbH., Szé-Ba Security Bt., Hung Média Kft., D&Z Kft., Crossbeton Kft., Mahagony ESC Kft., Wellness-Info Kft., KK Pumpa Kft., Lord Body Fitness, Rics-Cont Business Kft.

Fordítás »