Jól sikerült a futam előtti teszt

Jól sikerült a futam előtti teszt

A Livewire Team Rally és Drift pilótája, Szentgyörgyi Fanni szeptember 29-én a Drift Arénában lépett pályára Kalocsán. A továbbiakban Fanni mesél a történtekről.

Szia Fanni! Hogyan sikerült a vasárnapi edzésnap?

Sziasztok! Elég sok gumit elfüstöltem a hétvégén. Remélem, hogy jól elsajátítottam a pályát. Egy kellemes és problémamentes autózás volt az első pillanattól kezdve.

Sikerült az autóztatás?

Természetesen mindenkit megautóztattam, akit csak terveztem. Köztük csapattársamat, Varga Zoltánt és a Csapatfőnökünket is.

Úgy tudom, hogy van egy új terved. Beavatsz bennünket?

Persze! Örülök, hogy megkérdezted! Unokatesóm segédletével elkezdtünk videókat is csinálni, mert szeretném elindítani a saját vlogomat. Megtalálhatjátok itt majd az eddigi verseny összefoglaló videóimat és természetesen az összes újat is egyaránt.

Hogy érezted magad az E46-ban?

Rendkívül jól és felszabadultan! Problémamentesen teljesítet az egész edzés alatt. Tehát az autó szuper, könnyen kezelhető, feltűnő jelenség.

Sok sikert kívánok a továbbiakhoz Livewire Team nevében!

Köszönöm szépen!

Köszönet a fotókért Gaben Ha-nak!

A Livewire Team energiájáról és mentális frissességről a Livewire Energy termékei gondoskodnak, ital és rágócukor formájában!

Partnereink:

Print Profi, Bayer Trans Kft., www.versenyfelszereles.hu, Mp-Sped Kft., Globál-vill Kft., ASG Szerelvény Kft., Raiker Kft., Bocskai Kft., Tacho Ker. Bt., Fülöp és Társa Bt., Mészicar Trans Kft., Blue Truck Kft., Budapest Catering, Toner Holding Kft., CopyGuru Kft., Safety Zone-EHS Kft., Global Coop Kft., Gremax-Global Kft., Hajdúk Építő Kft.,Club Mouseoleum., InfoRay Kft., Aurasystem, BB Bluebird Personalberatungs GmbH., Szé-Ba Security Bt., Hung Média Kft., D&Z Kft., Crossbeton Kft., Mahagony ESC Kft., Wellness-Info Kft., KK Pumpa Kft., Lord Body Fitness, Rics-Cont Business Kft.

Fordítás »