Kalandos Bajnoki futam

Kalandos Bajnoki futam

A Livewire Team versenyzőpárosa, Kiss Zsolt és Kiss-Szabó Mónika kalandosan, de ezzel együtt eredményesen zárta a II. Hell Diósgyőr Rallyt.

A versenyzőpárosnak nem volt könnyű dolguk, hiszen hat gyorsasági szakaszt kellett teljesíteniük, de végül eredményesen haladtak át a céldobogón. A verseny felét váltóproblémával teljesítették, hiszen a második sebességfokozatot nem tudták használni, amelyet a harmadik szakasz után Orosz módszerrel, tulajdonképpen egy jól irányzott ütéssel sikerült Zsoltnak orvosolnia.

A negyedik szakasztól megtáltosodtak és az eddigi szakasz hátrányukat sikerült oly módon lecsökkenteniük, hogy egy eredményes versenyt zárhassanak.

Az utolsó szakaszt az úgy nevezett Power Stage-et a 3. helyen zárták, ami értékes plusz pontokat hozott a párosnak. Végül a kategória harmadik és abszolút tizenharmadik helyen zárták a versenyt.

Zsolt szeretné megköszönni Zsiák Gergő szervizmunkatárs kitartó munkáját és nem utolsó sorban Mónika profi navigálását!

Illetve köszönik a féltengelyékek Team T Work Kft. csapatának, tökéletes szolgálatot tettek az alkatrészek ezen az erőt próbáló megmérettetésen!

A Livewire Team energiájáról és mentális frissességről a Livewire Energy termékei gondoskodnak, ital és rágócukor formájában!

Partnereink:

Fülöp és Társa Bt., Tacho Bt., D&Z Kft., Blue Truck Kft., Hajduk Építő Kft., Gremax-Global Kft., Safety Zone-EHS Kft., AgroSzolg Kft., Mike Mérnöki Iroda Kft., Winner Média és Reklámügynöki Kft., Simplex Hungary Kft., TeamGuide Kft., BB BlueBird GmbH., Sale Business SK s.r.o, Safety Shiled Kft., Kiss és Társa Márkafüggetlen Autószerviz Kft., Didó Grill, MiraBer Bt., Ökomarket Kft. MP Sped Kft., Belucci Bt., Breithandels KG., SOLAR HOME SYSTEM Kft. Naprakész minőség.

Fordítás »