Karácsonyi Adventi Jótékonysági Vásár

Karácsonyi Adventi Jótékonysági Vásár

Csapatunk a Livewire Team egy újabb nemes rendezvényen vett részt. Ezúttal Rádra látogattunk el a december 18-án megrendezett Karácsonyi Adventi Jótékonysági Vásárra, ahol kivettük a részünk a jóból.

A csapatunkat Varga Zoltán rally pilóta képviselte a BMW E36-al. A részletekről szokás szerint a versenyzőtársunkat kérdeztük. Szia Zoli! Mesélj nekünk kérlek a rendezvényről!

Sziasztok! Ahogy azt tudjátok, Rádon vettünk részt a Karácsonyi Adventi Jótékonysági Vásáron, amelyet a Rádi Óvodás Gyermekekért Alapítvány az Ovis Szülői munkaközösséggel karöltve rendezte meg az Egészségház előtti téren.

Remek programokkal várták a kilátogatókat. Ilyen volt például a 15 órai kezdettel Gregus Anikó gyerekeknek szóló karácsonyi műsora, amelyet 16 órától Toldi Tamás következett az örökzöld musical slágerekkel, amely karácsonyi dalokkal spékelt meg.

Az ünnepi jótékonysági vásár bevétele az óvoda udvarán található padok és asztalok cseréjére lesz fordítva. Illetve, a kihelyezett Erzsébet asztalon várták az élelmiszer felajánlásokat, amelyek a helyi rászorulók között kerül majd kiosztásra.

Mi volt az autók tájékán?

Lengyel Jani űrtechnikája mellett domborítottunk az E36-al az „öreglánnyal”. Remek hangulat uralkodott és meglepően sokan érdeklődtek a versenygépek iránt.

Gratulálók a jó ügyben való részvételhez az egész Livewire Team nevében!

Köszönöm szépen és várom a folytatást a csapat versenyautójával, az E36-al!

A Livewire Team energiájáról és mentális frissességről a Livewire Energy termékei gondoskodnak, ital és rágócukor formájában!

Partnereink:

Bayer Trans Kft., www.versenyfelszereles.hu, Mp-Sped Kft., ASG Szerelvény Kft., Raiker Kft., Bocskai Kft., Tacho Ker. Bt., Fülöp és Társa Bt., Blue Truck Kft., Budapest Catering, Toner Holding Kft., CopyGuru Kft., Safety Zone-EHS Kft., Global Coop Kft., Gremax-Global Kft., Hajdúk Építő Kft., D&Z Kft., Mike Mérnöki Iroda Kft., Argoszolg Transport Kft., BB Bluebird Personalberatungs GmbH., InfoRay Kft., Roger Racing Kft., Kocsis Tüzép Kistarcsa-Kelobida Kft., Kiss és Társa Márkafüggetlen Autószervíz Kft.

Fordítás »