Karantén Live – Nánási Fatime

Karantén Live – Nánási Fatime

A Karantén Live sorozatunkat a küzdősportok világából érkező Nánási Fatimével folytatjuk. Lássuk, hogyan éli a mindennapjait a kialakult helyzet alatt.

Szia Fatime! Hogy vagy?

Sziasztok! Köszönöm szépen, jól vagyok szerencsére és a környezetemben mindenki más is, aminek nagyon örülök.

Milyen hatással van rád a kialakult helyzet?

Igazából nem sok minden változott az életemben, mivel otthonról dolgoztam eddig is. Szerencsés vagyok, mert nem érintett a munkahelyek válságos helyzete.

Hogyan éled a mindennapjaidat?

A nyilvános helyszínek helyett a kertben töltöm a szabadidőm egy részét. Szóval, ha nem kertes házban élnék, lehet, nehezebben bírnám. Családommal és a barátaimmal lecsökkentettük a találkozók számait egyértelműen, de a kapcsolatainkat azért ápoljuk.

Miként tartod magad formában fizikálisan?

Dia, aki egy kivételes sportoló, segít noszogatni az edzegetésekben, ha már nagyon nyűgös vagyok, de azért egyedül is kicsit mozgolódok itthon, hiszen sportember vagyok, az akadémia edzéseinek hiányában viszont ez maradt. Egyedül mindig nehezebb volt nekem, kell egy kis noszogatás. Néha kimegyek pár kilométert futni, de azt sose szerettem. Többször az udvaron belül végzek erősítő edzéseket. Persze azért nem mondhatom, hogy minden nap edzek, hiszen jelenleg építkezünk és ez minden időmet és energiámat most fel is emészti, de legalább azt nem mondhatom, hogy unatkozom.

Van valamilyen terved az elkövetkező időszakra?

Áprilisban lett volna versenyem, de mint minden más, ez is elmaradt. Bízom benne, hogy a szövetségek megfelelően fogják kezelni a helyzetet a későbbiekben, amikor már a dolgok helyreállítása lesz a cél és a kisebb versenyekre is időt fordítanak, nem csak az olimpiai kvalifikációkra vagy a már jól bevált emberekre, ahogy ez szokás.

Mivel kezdenél, ha jövő héten minden visszaállna a régi kerékvágásba?

Úgy gondolom, kis változások lesznek az életemben akkor is, ha visszaáll minden a megszokott menetbe. Első dolgom lenne, hogy a távolabbi családtagjaimmal is eltöltsek egy kis időt és segítenék a csapatomnak a helyreállítási munkálatokban.

Mit üzensz a támogatóidnak, barátoknak?

Az üzenetem mindenkinek szól. Szeretném, ha az odafigyelés és a törődés megmaradna. A jobb időkben se feledkezzünk meg arról, ahogy most cselekedtünk, hiszen például a higiéniai fortélyok, amiket itt alkalmaztunk, mindig fontosak és alkalmazhatóak. Az egymás megsegítése, pedig nem csak járvány idején kellene, hogy működjön, hanem amikor csak szükség van rá. Úgy gondolom, hamarosan túl vagyunk ezen, tudnia kell mindenkinek, milyen erős is valójában, hiszen az!  Ezekben az időkben főleg, de enélkül is hálás vagyok a támogatóimnak és az embereknek, a családomnak, barátaimnak! Köszönöm, hogy mindig itt vagytok nekem!

Köszönöm ezt a remek beszélgetést! Jó egészséget és kitartást kívánok a terveid megvalósításához!

A Livewire Team energiájáról és mentális frissességről a Livewire Energy termékei gondoskodnak, ital és rágócukor formájában!

Partnereink:

Print Profi, Bayer Trans Kft., www.versenyfelszereles.hu, Mp-Sped Kft., Globál-vill Kft., ASG Szerelvény Kft., Raiker Kft., Bocskai Kft., Tacho Ker. Bt., Fülöp és Társa Bt., Mészicar Trans Kft., Blue Truck Kft., Budapest Catering, Toner Holding Kft., CopyGuru Kft., Safety Zone-EHS Kft., Global Coop Kft., Gremax-Global Kft., Hajdúk Építő Kft.,Club Mouseoleum, BB Bluebird Personalberatungs GmbH., Szé-Ba Security Bt., Hung Média Kft., D&Z Kft., Crossbeton Kft., Mahagony ESC Kft., Wellness-Info Kft., KK Pumpa Kft., Lord Body Fitness, Rics-Cont Business Kft, Mike Mérnöki Iroda Kft., Argoszolg Transport Kft., Wolfbody Táplálékkiegészítő Webáruház, Növényi Sport Akademia, Chamelon Sport&Fitness.

Fordítás »