Kovács Zsombor – Rotax Euro Trophy

Kovács Zsombor – Rotax Euro Trophy

A Livewire Team versenyzője, Kovács Zsombor 10.23-25-ig a KSB Racing kötelékében a Rotax Euro Trophy-n állt rajthoz az Adria International versenypályán.

Szia Zsombor! Hogyan állt össze az Olaszországi versenyed?

Sziasztok! Igazából a vége megint nem olyan lett, mint amilyenre számítottunk. Végig az egyik, hanem a leggyorsabb voltam száraz körülmények között. Az időmérőn leesett az eső, de tudtam, hogy nem lesz semmi baj, mivel esőben is nagyon gyors vagyok. Nem is lett másképp, megnyertem az időmérőt. Ez adott egy nagy löketet a selejtezőre, viszont az első versenyen technikai hiba miatt nem tudtam megnyerni a selejtezőt és csak hatodikként értem célba, ami sajnos egy olyan pozícióba rakott, hogy már az első döntőben nem az élről rajtoltam, hanem a második helyről, hiszen a másik két selejtezőben sikerült jó eredményt elérnem egy győzelemmel és egy harmadik hellyel.

Hogyan alakultak a döntők?

Az első döntőben egy másik pilóta majdnem kilökött a harmadik helyről, így sok időt vesztve már csak a negyedik helyen értem célba. Innen indultam az utolsó futamon nagy reményekkel, de ismét nem állt mellénk a szerencse. A rajt után az első helyre törtem, majd egy előzési manővert próbált egy másik versenyző rajtam egy nem túl előnyös helyen és kisodródtunk mindketten. Ennek köszönhetően visszacsúsztam a kilencedik helyre, ahonnan sajnos nem volt meg a tempóm, hogy előrébb végezzek. Összesítésben a hatodik lettem a hétvégén. Csalódott vagyok, hiszen nem erre számítottam, de megyünk tovább és csináljuk!

Gratulálok az egész Livewire Team nevében!

Köszönöm szépen!

Fotó: Matteo Segato

A Livewire Team energiájáról és mentális frissességről a Livewire Energy termékei gondoskodnak, ital és rágócukor formájában!

Partnereink:

Print Profi, Bayer Trans Kft., www.versenyfelszereles.hu, Mp-Sped Kft., Globál-vill Kft., ASG Szerelvény Kft., Raiker Kft., Bocskai Kft., Tacho Ker. Bt., Fülöp és Társa Bt., Blue Truck Kft., Budapest Catering, Toner Holding Kft., CopyGuru Kft., Safety Zone-EHS Kft., Global Coop Kft., Gremax-Global Kft., Hajdúk Építő Kft.,Club Mouseoleum, Szé-Ba Security Bt., D&Z Kft., Crossbeton Kft., KK Pumpa Kft., Lord Body Fitness, Rics-Cont Business Kft, Mike Mérnöki Iroda Kft., Argoszolg Transport Kft., Ks Team Consulting Kft., Alu-Zso Kft., Ku-Di Works Kft., Csempe diszkont, Cimbi Eurotrans 2000 Kft., KSB, Bouvin Power.

Fordítás »