Küzdősport és a Rally találkozik

Küzdősport és a Rally találkozik

A Livewire Team versenyzői, Szentgyörgyi Fanni és Nánási Fatime január 26-án Szabadszállás felé veszik az irányt az FRT Rallye-ra.

Szia Fanni! Mire készülsz hétvégén?

Vasárnapra meginvitáltuk az egyik csapattársunkat, hogy üljön be mellém a jobb 1-be. Már rengetegszer terveztük, hogy részt vesz velem egy versenyen Fatime, aki a csapat küzdősportos vonalát erősíti, de eddig ütköztek a versenyeink. Viszont most eljött a várt pillanat és vasárnap megmutathatom neki, hogy milyen az én sportom.

Nekem is új terep lesz, mert nem jártam még Szabadszálláson. Még az is lehet Fatinak itinert is kell diktálnia. Egyből a mély vízbe dobom.

Nagyon várjuk a közös versenyzést, talán legközelebb én megyek egy MMA vagy birkózó edzésre, ahol tanulhatok egy-két jó fogást.

FRT.hu új versenysorozata Szabadszálláson kerül megrendezésre. Szeretnék több versenyen is részt venni! Remélem, hogy sikerül jó eredménnyel zárni a napot.

Sok sikert és jó autózást kívánok a Livewire Team nevében!

Köszönöm szépen!

A Livewire Team energiájáról és mentális frissességről a Livewire Energy termékei gondoskodnak, ital és rágócukor formájában!

Partnereink:

Print Profi, Bayer Trans Kft., www.versenyfelszereles.hu, Mp-Sped Kft., Globál-vill Kft., ASG Szerelvény Kft., Raiker Kft., Bocskai Kft., Tacho Ker. Bt., Fülöp és Társa Bt., Mészicar Trans Kft., Blue Truck Kft., Budapest Catering, Toner Holding Kft., CopyGuru Kft., Safety Zone-EHS Kft., Global Coop Kft., Gremax-Global Kft., Hajdúk Építő Kft.,Club Mouseoleum, BB Bluebird Personalberatungs GmbH., Szé-Ba Security Bt., Hung Média Kft., D&Z Kft., Crossbeton Kft., Mahagony ESC Kft., Wellness-Info Kft., KK Pumpa Kft., Lord Body Fitness, Rics-Cont Business Kft., Mike Mérnöki Iroda Kft., Argoszolg Transport Kft.

Fordítás »