Legendás pályán a Livewire párosa

Legendás pályán a Livewire párosa

A Livewire Team versenyzőpárosa, Bertus Balázs és navigátora Lovász Tibor az ötödik alkalommal megrendezésre kerülő Bányásznapi Oroszlány Rallye-n áll rajthoz augusztus 17-18-án.

A páros a nemrégiben Szentgyörgyi Fanni keze alatt kategóriagyőzelmet szerzett BMW E36-al vág neki a sokak által kedvelt és már legendásként emlegetett Oroszlány – Pusztavám gyorsasági szakasznak.

A rendezvény a kötelező körök lefutása után, gondolok itt az adminisztratív és gépátvételt követő pályabejárásra, rajtceremóniával veszi kezdetét augusztus 17.-én az Itinerben meghatározott helyszínen, fordított rajtsorrendben. Az előzetes tervek szerint a 7,4 kilométeres pályát hatszor teljesíti majd a mezőny, oda-vissza rendszerben. A verseny a Rallye 3 országos bajnokság hivatalos futama, illetve több régió számára pontszerző lehetőségnek számít.

A pályát tekintve lobogós és technikás részek váltakoznak, illetve a jól ismert fehér aszfalt is tréfát tud űzni a versenyzőkkel, hiszen ezen a részen nem feltétlen kell vizesnek lennie a szakasznak, akkor is el tudja veszíteni a gumi a tapadását.

A Bertus – Lovász kettősünk egy technikailag problémamentes, tiszta versenyben reménykedik. Remélhetőleg a múltkori edzés és a tapasztalat a jó eredmény felé fogja terelni a versenyzőinket és az E36-ot.

Sok sikert kívánok az egész Livewire Team nevében!

Köszönet a fotókért Gajár Gyulának!

A Livewire Team energiájáról és mentális frissességről a Livewire Energy termékei gondoskodnak, ital és rágócukor formájában!

Partnereink:

Print Profi, Bayer Trans Kft., www.versenyfelszereles.hu, Mp-Sped Kft., Globál-vill Kft., ASG Szerelvény Kft., Raiker Kft., Bocskai Kft., Tacho Ker. Bt., Fülöp és Társa Bt., Mészicar Trans Kft., Blue Truck Kft., Budapest Catering, Toner Holding Kft., CopyGuru Kft., Safety Zone-EHS Kft., Global Coop Kft., Gremax-Global Kft., Hajdúk Építő Kft.,Club Mouseoleum., InfoRay Kft., Aurasystem, BB Bluebird Personalberatungs GmbH., Szé-Ba Security Bt., Hung Média Kft., D&Z Kft., Crossbeton Kft., Mahagony ESC Kft., Wellness-Info Kft., KK Pumpa Kft., Lord Body Fitness, Rics-Cont Business Kft.

Fordítás »