Legyünk együtt és tegyünk együtt a jóért

Legyünk együtt és tegyünk együtt a jóért

A Livewire Team egy remek napra invitálja Letkés lakosait, illetve a más településekről érkező nagyérdemű közönséget egyaránt. A versenycsapatot Varga Zoltán fogja képviselni a Driftre épített E46-os BMW-vel. Természetesen Zoli az éményautóztatásban fogja igazán kivenni a részét!

A rendezvény részleteit tökéletesen összefoglalta a 0627.hu

„ÉLMÉNYAUTÓZÁS, FELVONULÁS, KONCERT – ÖSSZEFOGOTT LETKÉS AZ ÓVODÁÉRT

Élményautózással, szüreti felvonulással, koncerttel, gokartozással, süti vásárral várnak mindenkit a letkésiek október 16-án. Az egész napos program célja a szórakozás mellett a jótékonykodás, a helyi óvodának gyűjtenek a szervezők.

A letkési önkormányzat közleményében azt írja: az egész rendezvény alatt elérhetők lesznek azok a támogató jegyek, melyek megvásárlásával a Letkési Napköziotthonos Óvoda szülői munkaközösségének példaértékű kezdeményezését támogatják a rendezvényen résztvevők. A munkaközösség célul tűzte ki, hogy összegyűjti a szükséges összeget az óvoda játszóudvarának gumiburkolatára.

A letkési önkormányzat, a művelődési ház, vállalkozók, autóversenyzők és sok-sok helyi és környékbeli lakos is csatlakozott a kezdeményezéshez.

Az óvoda játszóudvara egyébként nemrég teljesen megújult, modern játszóeszközöket kaptak a gyerekek a Magyar Falu Program ötmillió forintos támogatásának köszönhetően. A gumiburkolat kivitelezése még hátra van, erre gyűjtenek a helyiek.

A program:

9 órától: élményautózás

12 órától: ebéd, süti vásár

15 órától: hagyományőrző szüreti felvonulás

21 órától: szüreti bál, amelyen fellép a Dupla Kávé

A gyerekeket egész nap kézműves programok és gokartozás várja.

Napközben a hangulatfelelős Dj Game, a felvonulás és az esti bál alatt a talpalávalót Váczi Kristóf szolgáltatja.”

Minden kedves érdeklődőt szeretettel várunk Letkésen a nagy piros Livewire sátornál!

A Livewire Team energiájáról és mentális frissességről a Livewire Energy termékei gondoskodnak, ital és rágócukor formájában!

Partnereink:

Bayer Trans Kft., www.versenyfelszereles.hu, Mp-Sped Kft., ASG Szerelvény Kft., Raiker Kft., Bocskai Kft., Tacho Ker. Bt., Fülöp és Társa Bt., Blue Truck Kft., Budapest Catering, Toner Holding Kft., CopyGuru Kft., Safety Zone-EHS Kft., Global Coop Kft., Gremax-Global Kft., Hajdúk Építő Kft., D&Z Kft., Mike Mérnöki Iroda Kft., Argoszolg Transport Kft., BB Bluebird Personalberatungs GmbH., InfoRay Kft., Roger Racing Kft., Kocsis Tüzép Kistarcsa-Kelobida Kft., Kiss és Társa Márkafüggetlen Autószervíz Kft., Teamguide Kft., HQZ Kft.

Fordítás »