Meglepetés autóztatás Tökölön

Meglepetés autóztatás Tökölön

A Livewire Team versenyzője, Szentgyörgyi Fanni november 7.-én a Tökölön megrendezésre kerülő Drift edzésen.

Szia Fanni Mire készülsz hétvégén?

Sziasztok! Szombaton ismét belevetem magam a driftbe Tökölön. Kaptam egy megkeresést, két híres énekes / rappert kell megautóztatnom. A kérés az volt, hogy egy szuper élménnyel gazdagodjanak a fiúk. Minden tőlem telhetőt meg fogok tenni az ügy érdekében, füstben gazdag nap vár rájuk.

Tervben van még egy reggeli fotózás is, nincs még profi fotóm a kocsival, szeretném frissíteni a driftes fotóimat. Segítségemre lesz a kedvenc drónos csapatom Balogh Attila személyében.

Nem utolsó sorban Tigran barátommal, aki a zenélés mellett a driftet is az élete részévé fogadta, Tsuiso edzést tervezünk.

Nagyon várom a hétvégét, garantáltan sok élménnyel fogok gazdagodni!

Sok sikert kívánok a csapat nevében!

Köszönöm szépen!

A Livewire Team energiájáról és mentális frissességről a Livewire Energy termékei gondoskodnak, ital és rágócukor formájában!

Partnereink:

Print Profi, Bayer Trans Kft., www.versenyfelszereles.hu, Mp-Sped Kft., Globál-vill Kft., ASG Szerelvény Kft., Raiker Kft., Bocskai Kft., Tacho Ker. Bt., Fülöp és Társa Bt., Mészicar Trans Kft., Blue Truck Kft., Budapest Catering, Toner Holding Kft., CopyGuru Kft., Safety Zone-EHS Kft., Global Coop Kft., Gremax-Global Kft., Hajdúk Építő Kft.,Club Mouseoleum, Szé-Ba Security Bt., Hung Média Kft., D&Z Kft., Crossbeton Kft., Mahagony ESC Kft., KK Pumpa Kft., Lord Body Fitness, Rics-Cont Business Kft, Mike Mérnöki Iroda Kft., Argoszolg Transport Kft., Ks Team Consulting Kft.

Fordítás »