Mezei K-1 Kick-Box SE. napjainkban

Mezei K-1 Kick-Box SE. napjainkban

A Mezei K-1 Kick-Box SE. vezetőedzőjével, Mezei Istvánnal a beszélgettünk a versenymentes időszakban.

Szia István! Mi a helyzet a versenyekkel mostanában?

Sziasztok! Sajnos a pandémiás helyzet miatt a versenyek nagy része elmarad és kockáztatni sem merünk, így versenyfelkészülést jövő tavaszig nem tervezünk.

Hogyan állnak az edzések?

Újra indultak a gyermekedzések, sok kicsi van most és folyamatosan jönnek, ez jó hír. A szülők előszeretettel választanak minket, hiszen az iskolákban most minimális a sport óra. Ezen felül pedig a gyerekeknek be kell mutatniuk, hogy sport tevékenységet folytatnak. Mivel egyre többen vannak, így úgy fest, hogy hamarosan különedzés lesz nekik.

Az edzésekre is egyre többen jönnek, szerencsére az emberek felismerték, hogy a sportolás fontos szempont az egészségmegőrzésben. Ugye a vírus beköszöntekor is voltak edzések, inkább magánórák formájában, amik mára már eléggé felduzzadtak. A csoportos edzéseket próbáljuk megosztani, hogy ne legyenek túl sokan egyszerre, ezzel is óvva mindenki egészségét. Sok az iskolás, így ők intenzíven ki vannak téve a Covid-nak. Ebben az időszakban reggel és este is vannak csoportos edzések, átlag 10-15 fővel, így azért ez szép létszám, ha a nap egészét nézzük.

Újabb versenyzők?

Vannak ígéretes tehetségek, akik majd szeretnének versenyezni, de a tavaszi felkészülés utáni versenybeszüntetések miatt nem merünk ígéretekbe bocsátkozni, így lelkesen folynak az edzések reménykedve abban, hogy a tavasz jó dolgokat hoz a küzdősport életben.

Nem utolsó sorban persze az egyesület életében a legnagyobb hír, hogy megérkezett az edzői utánpótlás, kinevelése még nem kezdődött meg, de a kis keze már ökölben van ha kell, mert kell a kettős fedezék és már megy a kéz és lábmunka!

További sok sikert és kitartást kívánok a Livewire Team nevében!

Köszönjük szépen, vigyázzunk egymásra!

A Livewire Team energiájáról és mentális frissességről a Livewire Energy termékei gondoskodnak, ital és rágócukor formájában!

Partnereink:

Print Profi, Bayer Trans Kft., www.versenyfelszereles.hu, Mp-Sped Kft., Globál-vill Kft., ASG Szerelvény Kft., Raiker Kft., Bocskai Kft., Tacho Ker. Bt., Fülöp és Társa Bt., Blue Truck Kft., Budapest Catering, Toner Holding Kft., CopyGuru Kft., Safety Zone-EHS Kft., Global Coop Kft., Gremax-Global Kft., Hajdúk Építő Kft.,Club Mouseoleum, Szé-Ba Security Bt., D&Z Kft., Crossbeton Kft., KK Pumpa Kft., Lord Body Fitness, Rics-Cont Business Kft, Mike Mérnöki Iroda Kft., Argoszolg Transport Kft., Ks Team Consulting Kft., Bánki Pálinkaház Kft., Lord Body Fitness., Giuseppe trattoria pizzeria, Dynamic Design Kft

Fordítás »