Mit tettél Dredán György?

Mit tettél Dredán György?

A Livewire Team versenyzőpárosa, Dredán György és Kiss Gábor az első közös megmérettetésén vett részt az új csapat színeiben. A 7x görbe rallye a Hídépítő – Sopia-NET Kupáért nevet viselő versenyen álltak rajthoz szeptember 7-8.-ig. A felettébb kalandos szereplésről szokásunkhoz híven a pilótát kérdeztük.

Szia Gyuri! Mesélj nekünk a történésekről!

Sziasztok! A pálya fergeteges volt. Hol kanyargós, hol dobálós, hol csúszós. Tulajdonképpen egy nagyon jó rally pálya. Úgy gondoltam, hogy az Euro-Ring után egyszerűen és gördülékenyebb lesz az összeszokás. Sajnos ez nem így lett! Folyamatosan próbáltuk rám és a pályára hangolni a futóművet, de egyszerűen nem úgy mozgott alattam, mint ahogy a Ladánál megszoktam. Több kalandunk volt ezen a versenyen, mint eddig összesen.

Úgy tudom, hogy volt keresztbe autózás és pályaelhagyás is…

Próbáltuk élvezni a pálya adottságait, de volt, ahol elég nehezen szedtem össze. A pályaelhagyás szerencsés kimenetelű volt, de a következő gyorsaságin, attól a ponttól nem messze, már nem úgy történt. Bukkan után fék, de sajnos sikeresen állóra fékeztem a kerekeket és így irányíthatatlanná vált az E36 és így át kellett élnem az első borulásomat.

Sérülések?

Szerencsére mi ketten sérülések nélkül megúsztok. A BMW-ről ezt már nem tudom elmondani. A főbb alkatrészek megúszták, de a karosszéria átalakult. Az autó szerelése most is folyik Zsámboki Tamásnak köszönhetően.  Köszönöm a szervizcsapat szakértő munkáját!

Köszönet a fotókért Gajár Gyulának és Bitto Zsoltnak!

A Livewire Team energiájáról és mentális frissességről a Livewire Energy termékei gondoskodnak, ital és rágócukor formájában!

Partnereink:

Print Profi, Bayer Trans Kft., www.versenyfelszereles.hu, Mp-Sped Kft., Globál-vill Kft., ASG Szerelvény Kft., Raiker Kft., Bocskai Kft., Tacho Ker. Bt., Fülöp és Társa Bt., Mészicar Trans Kft., Blue Truck Kft., Budapest Catering, Toner Holding Kft., CopyGuru Kft., Safety Zone-EHS Kft., Global Coop Kft., Gremax-Global Kft., Hajdúk Építő Kft.,Club Mouseoleum., InfoRay Kft., Aurasystem, BB Bluebird Personalberatungs GmbH., Szé-Ba Security Bt., Hung Média Kft., D&Z Kft., Crossbeton Kft., Mahagony ESC Kft., Wellness-Info Kft., KK Pumpa Kft., Lord Body Fitness, Rics-Cont Business Kft.

Fordítás »