Mozgás Éjszakája 2022

Mozgás Éjszakája 2022

Június 17-én éjjel, hatalmas érdeklődés mellett zajlott a Hősök Terén, a felújított Városligetben és a Városligeti tavon a Mozgás Éjszakája. A 25 sportágat felvonultató rendezvényen hozzávetőleg húszezer érdeklődő vett részt.

A továbbiakban a Dunai Sárkányok beszámolóját olvashatjátok! „Számunkra ez volt szakmailag az eddigi legnagyobb kihívások egyike. Négy sárányhajóval és 11 fős személyzettel vágtunk neki az éjszakának. Bár a programok 21 óra 15 perckor, a hivatalos megnyitó után indultak, sokan már 20 órakor szerettek volna sárkányhajózni. Az eredetileg tervezett 30 perces köröket le kellett rövidítenünk, mivel folyamatosan kígyózó sorokban álltak az érdeklődők. Itt kell megjegyeznem, hogy köszönetet mondunk mindenkinek, amiért türelmesen várakoztak, amíg sorra nem kerültek. Még éjfélkor is érkeztek kisgyerekes családok. Két óra után már nem voltak sorok, de azért folyamatosan jöttek az érdeklődők. Az utolsó órában az animátorok jöttek sárkányhajózni, és fehér ingben a mellettünk lévő rendezvényen dolgozó, a műszakot befejező pincérek.

A hajók felpakolásakor már eléggé tikkadtak voltunk, de hatalmas energia löketet adott az élmény, és a felkelő nap sugarainak látványa. Napunk itt nem ért véget, két hajónk egy Verőce–Vác túrára ment tovább, kettő pedig Dunavarsányba egy céges rendezvényre. A szerencsésebbek két és fél órát, a kevésbé szerencsések alig valamennyit tudtak aludni.

Mindeközben pénteken Botond fiunk elballagott az általános iskolából. A ballagásról rohamtempóban vágtattunk a Városligetbe, ahol ballagási ajándékként végig dolgozhatta az éjszakát.”

Gratulálok az egész Livewire Team nevében!

A Dunai Sárkányok Vác támogatói: Albitech, emblémázás.hu, GumiControl, Livewire.

A Livewire Team energiájáról és mentális frissességről a Livewire Energy termékei gondoskodnak, ital és rágócukor formájában!

Partnereink:

Bayer Trans Kft., www.versenyfelszereles.hu, Mp-Sped Kft., ASG Szerelvény Kft., Raiker Kft., Bocskai Kft., Tacho Ker. Bt., Fülöp és Társa Bt., Blue Truck Kft., Budapest Catering, Safety Zone-EHS Kft., Global Coop Kft., Gremax-Global Kft., Hajdúk Építő Kft., D&Z Kft., Mike Mérnöki Iroda Kft., Argoszolg Transport Kft., BB Bluebird Personalberatungs GmbH., InfoRay Kft., Roger Racing Kft., Kiss és Társa Márkafüggetlen Autószerviz Kft., Didó Grill, MiraBer Bt., Safety Shield Kft., Happy Car Logistic Kft., Ökomarket Kft., Simlex Hungary Kft.

Fordítás »