Nyerges Rally 2023 teljesítve

Nyerges Rally 2023 teljesítve

A Livewire Team versenyzőpárosa, Kiss Zsolt és Kiss Szabó Mónika tökéletes versenyt tudhat magáénak, mégpedig az idei sorozat első megmérettetését a CRUMERUM Nyerges Rallyet.

Zsolt elmondása szerint az autó nagyon jól viselkedett, hatalmas erő van benne. Remek időket futottak, hiszen P12-es kategóriában a huszonkét nevezett páros közül a 12. helyen zártak. A6 kategóriában pedig az előkelő 3. helyen.

Remekül érezték magukat az autó ereje, illetve stabilsága miatt. Viszonttudják, hogy van hova fejlődniük, hiszen sok értékes másodperc maradt a szakaszokban a féktávokon, amit a kigyorsításokon próbáltak visszahozni. Az ezt követő bajnokin már magabiztosabban léphetnek pályára, hiszen remekül sikerült a motor éles tesztje éles körülmények között.

A páros nagyon várja már a közelgő következő bajnoki futamot, a Salgó Rallyt. Köszönet illeti a szervizes srácokat, Szabó Norbertet és Poczang Valért a jól megszokott, remek munkájukért!

A Livewire Team energiájáról és mentális frissességről a Livewire Energy termékei gondoskodnak, ital és rágócukor formájában!

Partnereink:

Fülöp és Társa Bt., Tacho Bt., Bocskai Kft., D&Z Kft., Blue Truck Kft., Hajduk Építő Kft., Gremax-Global Kft., Safety Zone-EHS Kft., AgroSzolg Kft., Mike Mérnöki Iroda Kft., Winner Média és Reklámügynöki Kft., Simplex Hungary Kft., TeamGuide Kft., BB BlueBird GmbH., Sale Business SK s.r.o, Safety Shiled Kft., Roger Racing Kft., Kiss és Társa Márkafüggetlen Autószerviz Kft., Didó Grill, MiraBer Bt.

Fordítás »