Ónodi Dániel – Szögre akasztom a sisakot

Ónodi Dániel – Szögre akasztom a sisakot

A Livewire Team Supermoto versenyzője, Ónodi Dániel az Osztrák bajnokság versenyén, augusztus 6-án sajnálatos balesetet szenvedett. A következő sorokban a lábadozó versenyző beszél a történtekről.

Szia Dani! Mesélj a fájdalmas versenyről!

Sziasztok! Augusztus 6-án a Cheb Osztrák bajnokságban vettem részt ahol az edzésen sajnos estem egy nagyot és mentő helikopter lett sajnos a vége. Amikor bevitték, akkor a mellkasom fájt nagyon, nehezen vettem levegőt. Reménykedtem abban, hogy nincs nagy baj, viszont amikor beértem és megvizsgáltak, akkor kiderült, hogy a negyedik csigolyám eltört és elmozdult, így a pilzen-i kórházban töltöttem öt napot.

Gondolom, hogy nem kaptál kint megfelelő ellátást!

Így van, de ezt hagyjuk! Szerdán haza szállítottak és rá következő hét hétfőn pedig bevittek az Országos Gerincgyógyászati Központba, ahol megvizsgáltak és sajnos nagyon határeseten vagyok és csütörtökön ültek össze megnézni a felvételeket és a közös konzultáció után döntöttek a sorsomról. Szerencsére jól vagyok és műteni sem kell. Kaptam egy merevítőt, amivel felülhetek és elkezdhetek óvatosan mozogni.

Hogyan látod a jövőt?

Úgy gondolom, hogy nem lesz rövid a teljes felépülés, de természetesen nem hagyom el magam, hiszen sportember vagyok! Sajnos erre a versenyszezonra félre kell tennem a versenyfelszerelésemet!

Mielőbbi gyors felépülést kívánok a teljes Livewire Team nevében!

Köszönöm szépen!

A Livewire Team energiájáról és mentális frissességről a Livewire Energy termékei gondoskodnak, ital és rágócukor formájában!

Partnereink:

Print Profi, Bayer Trans Kft., www.versenyfelszereles.hu, Mp-Sped Kft., Globál-vill Kft., ASG Szerelvény Kft., Raiker Kft., Bocskai Kft., Tacho Ker. Bt., Fülöp és Társa Bt., Blue Truck Kft., Budapest Catering, Toner Holding Kft., CopyGuru Kft., Safety Zone-EHS Kft., Global Coop Kft., Gremax-Global Kft., Hajdúk Építő Kft.,Club Mouseoleum, Szé-Ba Security Bt., D&Z Kft., Crossbeton Kft., KK Pumpa Kft., Lord Body Fitness, Rics-Cont Business Kft, Mike Mérnöki Iroda Kft., Argoszolg Transport Kft., BB Bluebird Personalberatungs GmbH., InfoRay Kft., Roger Racing Kft., Kocsis Tüzép Kistarcsa-Kelobida Kft., Kiss és Társa Márkafüggetlen Autószervíz Kft., Ice Cube Hungary Jéggyártó Kft., NICEDECOR Hungary Kft., Teamguide Kft., HQZ Kft.

Fordítás »