Ördögi Kör 2020

Ördögi Kör 2020

A Dunai Sárkányok nagy fába vágták a fejszéjüket, hiszen október 23.-án a reggeli órákban elrajtoltak az Ördögi kör nevezetű embert próbáló megmérettetésen.

A továbbiakban a DUNAI SÁRKÁNYOK  Sárkányhajós és Természetjáró Egyesület Vác elnöke, Szabó Miklós foglalja össze az eredményes napot.

Sziasztok! A járványhelyzet ellenére immár tizenkettedszer sikerült megrendezni a világ jelenleg leghosszabb sárkányhajó versenyét a 66,6 kilométeres távú “Ördögi kört”. Hat legénység indult. Sajnos a négy külföldi nevezett csapat a karantén szabályok miatt lemondta az indulást. Ismét sikerült faragni az eddigi leggyorsabb teljesítésből, így az új csúcsidő 5 óra 34 perc.  Eredménylista és időeredmények:

 

  1. Dunai Sárkányok Vác Senior fiúk plusz két Terminatrix 2000–es modell, Kis Gabriella és Kurnász Hajnalka az eddigi abszolut rekord idővel, 05:34
  2. Dunakeszi Sárkánylégió 05:55
  3. Tricolor (Dunai Sárkányok –Hirös Kecskemét –Kőrös Dragons) 06:27
  4. Hirös Kecskemét 06:48
  5. Dragon Aqua, akik egy lékesedés miatt gyakorlatilag egész úton meregették a vizet, így az eredményük nem tükrözi a valós teljesítményüket, de így is 06:52 lett az idejük.
  6. Tatai Sárkányok 07:17

9 óra 07 perckor rajtolt el a páros Outriggerben Vasinka Karolina és Illés Zsolt, akik emberfeletti teljesítményt nyújtva 18 óra 12 perckor érkeztek vissza, az idejük így 9 óra 5 perc lett.

Mindenkinek jó pihenést, regenerálódást a hétvégén! A ragtapasz legyen veletek!

Gratulálok az egész Livewire Team nevében! Hajrá Sárkányok!

Köszönjük szépen!

A Dunai Sárkányok Vác támogatói: Albitech, emblémázás.hu, GumiControl, Livewire.

A Livewire Team energiájáról és mentális frissességről a Livewire Energy termékei gondoskodnak, ital és rágócukor formájában!

Partnereink:

Print Profi, Bayer Trans Kft., www.versenyfelszereles.hu, Mp-Sped Kft., Globál-vill Kft., ASG Szerelvény Kft., Raiker Kft., Bocskai Kft., Tacho Ker. Bt., Fülöp és Társa Bt., Blue Truck Kft., Budapest Catering, Toner Holding Kft., CopyGuru Kft., Safety Zone-EHS Kft., Global Coop Kft., Gremax-Global Kft., Hajdúk Építő Kft.,Club Mouseoleum, Szé-Ba Security Bt., D&Z Kft., Crossbeton Kft., KK Pumpa Kft., Lord Body Fitness, Rics-Cont Business Kft, Mike Mérnöki Iroda Kft., Argoszolg Transport Kft., Ks Team Consulting Kft.

Fordítás »