Remek élményekkel fűszerezett mozgalmas hétvége

Remek élményekkel fűszerezett mozgalmas hétvége

A Livewire Team versenyzője, Szentgyörgyi Fanni június 20.-án az ART-Sprint edzésen vett részt Tökölön.

Szia Fanni! A terveid szerint alakult a hétvége?

Sziasztok! Úgy gondolom, hogy igen! Elég hosszú szombaton vagyok túl. Volt egy meghirdetett facebook posztom, amiben autózni hívtam a jobb 1-be vágyókat. Olyan jól sikerült ez a poszt, hogy reggel nyolctól délután háromig folyamatosan autóztattam.

Egy kedves ismerősöm kisfia velem ünnepelte a születésnapját. A sors ismét összehozott minket, hiszen a tíz éves Szabi apukájával jó pár éve egy csapatban szlalom versenyeztem.

A poszt kitétele után privát üzenetbe rám írt Dudás Miklós, akivel anno öt évet együtt kajakoztam a Csepel Kajak Kenu egyesületben. Szerette volna kipróbálni milyen az én sportom. Nagyon tetszett neki, jól estek a kedves, elismerő szavak. Nem utolsó sorban háromszor olyan magas, mint én és alig fért be a kis coupe-ba. 🙂

Megtisztelt a jelenlétével a masszőröm is akinek itt is köszönöm, hogy felkészíti, ellazítja az izmaim az edzések, versenyek előtt és után.  Köszi Niki, aranyat érnek a kezeid! Ha jó masszőrre vágytok Csepelen megtaláljátok! 🙂

Jó pár gyerkőc is bemerészkedett mellém! Sajnos mindenkire csak két kör jutott, de legközelebb pótolom az elmaradt extra köröket. A nap végére, elfáradt a lengőkar, szerencsére nem a pályán történt a baj.

Köszönöm a csapatfőnökömnek, hogy kitartóan mellettem van évről évre!

Gratulálok a Livewire Team nevében!

Köszönöm szépen!

A Livewire Team energiájáról és mentális frissességről a Livewire Energy termékei gondoskodnak, ital és rágócukor formájában!

Partnereink:

Print Profi, Bayer Trans Kft., www.versenyfelszereles.hu, Mp-Sped Kft., Globál-vill Kft., ASG Szerelvény Kft., Raiker Kft., Bocskai Kft., Tacho Ker. Bt., Fülöp és Társa Bt., Mészicar Trans Kft., Blue Truck Kft., Budapest Catering, Toner Holding Kft., CopyGuru Kft., Safety Zone-EHS Kft., Global Coop Kft., Gremax-Global Kft., Hajdúk Építő Kft.,Club Mouseoleum, BB Bluebird Personalberatungs GmbH., Szé-Ba Security Bt., Hung Média Kft., D&Z Kft., Crossbeton Kft., Mahagony ESC Kft., Wellness-Info Kft., KK Pumpa Kft., Lord Body Fitness, Rics-Cont Business Kft, Mike Mérnöki Iroda Kft., Argoszolg Transport Kft.

Fordítás »