Rögös visszatérés

Rögös visszatérés

A Livewire Team versenyzőpárosa, Bertus Balázs és Lovász Tibor a Metabond Rally Sprint és Mini Sprint Bajnokság III. fordulóján tért vissza a pályára július 27.-én.

A Rábaringen megrendezett verseny nagyobb kihívás volt a páros számára, mint amire számítottak. Rögtön az első gyorsasági szakaszon kiszakadt a jobb alsó gömbfej, amelyet sikerült a szervizparkban orvosolni. Ezt követően sem mondhatták el magukról a srácok, hogy Fortuna velük lett volna, hiszen folyamatosan gázbowden problémával küzdöttek.

A beharangozó cikkben ígéretet tettünk, hogy a verseny után a jövőbeli tervekről le fogjuk rántani a leplet. A napokban fog véglegesedni, hogy a páros augusztus 17-18.-án rajthoz tud e állni a már tradicionális és közkedvelt Bányásznapi Oroszlány Rallye versenyen, amely minden régió számára pontszerzési lehetőséget nyújt. Az Oroszlány – Pusztavám gyorsasági szakasz hatalmas kihívás az egész mezőny számára. Gondolom, mindenki tudja, hogy mire gondolok, amikor azt mondom, hogy fehér aszfalt…

Köszönjük a fotót a Petrol Juice-nak!

A Livewire Team energiájáról és mentális frissességről a Livewire Energy termékei gondoskodnak, ital és rágócukor formájában!

Partnereink:

Print Profi, Bayer Trans Kft., www.versenyfelszereles.hu, Mp-Sped Kft., Globál-vill Kft., ASG Szerelvény Kft., Raiker Kft., Bocskai Kft., Tacho Ker. Bt., Fülöp és Társa Bt., Mészicar Trans Kft., Blue Truck Kft., Budapest Catering, Toner Holding Kft., CopyGuru Kft., Safety Zone-EHS Kft., Global Coop Kft., Gremax-Global Kft., Hajdúk Építő Kft.,Club Mouseoleum., InfoRay Kft., Aurasystem, BB Bluebird Personalberatungs GmbH., Szé-Ba Security Bt., Hung Média Kft., D&Z Kft., Crossbeton Kft., Mahagony ESC Kft., Wellness-Info Kft., KK Pumpa Kft., Lord Body Fitness, Rics-Cont Business Kft.

Fordítás »