Szombaton Tökölön edzünk

Szombaton Tökölön edzünk

A Livewire Team pilótája, Szentgyörgyi Fanni részt vesz az április 3-án Tökölön megrendezendő Drift edzésen.

Szia Fanni! Benzingőzös hétvége előtt állsz. Mire készülsz?

Sziasztok! Az első tavaszi drift edzésen veszünk részt szombaton a jól megszokott tököli reptéren. Az előző rendezvényen nem sokat tudtam autózni, mert a difi feladta a harcot, de szerencsére a szerelőnk orvosolta a problémát.

Bízom benne, hogy eredményes napot tudok majd zárni szombaton. Ismételten nézők nélkül kell autóznunk, mivel a vírus helyzet miatt zártkörűek a rendezvények.

Ha őszinte akarok lenni, akkor nagyon hiányoznak a szurkolók a pálya széléről, belőlük tudok erőt meríteni és biztatásukkal, vagy csupán a jelenlétüktől körről körre jobb lenni. Remélem, hogy már nem kell sokat várni és visszakerülnek a dolgok a normál kerékvágásba.

Sok sikert kívánok az egész csapat nevében!

Köszönöm szépen!

A Livewire Team energiájáról és mentális frissességről a Livewire Energy termékei gondoskodnak, ital és rágócukor formájában!

Partnereink:

Print Profi, Bayer Trans Kft., www.versenyfelszereles.hu, Mp-Sped Kft., Globál-vill Kft., ASG Szerelvény Kft., Raiker Kft., Bocskai Kft., Tacho Ker. Bt., Fülöp és Társa Bt., Blue Truck Kft., Budapest Catering, Toner Holding Kft., CopyGuru Kft., Safety Zone-EHS Kft., Global Coop Kft., Gremax-Global Kft., Hajdúk Építő Kft.,Club Mouseoleum, Szé-Ba Security Bt., D&Z Kft., Crossbeton Kft., KK Pumpa Kft., Lord Body Fitness, Rics-Cont Business Kft, Mike Mérnöki Iroda Kft., Argoszolg Transport Kft., Ks Team Consulting Kft., BB Bluebird Personalberatungs GmbH., Roger Racing Kft., Kocsis Tüzép Kistarcsa-Kelobida Kft., Kiss és Társa Márkafüggetlen Autószervíz Kft.

Fordítás »