Krizsán Zoltán

/ PRESS

Mindig is érdekeltek az autók, a sebesség, de az első olyan alkalom, amikor magával ragadott az autóversenyzés, az 2010-ben Fodor Krisztián rendezésében lévő SRT sprint volt, amin nézőként vettem részt. A benzingőz, a versenyautók hangja, illetve a hangulat azonnal megtetszett.
A következő alkalommal már kamerával a kezemben álltam a pálya szélén egészen 2012-ig, amikor Krisztián érdeklődését felkeltette egy kommentárom a Tótkomlósi versenyen készített videómmal kapcsolatban. Ezután felkeresett és kinevezett a Speed Rally Team Sajtófőnökének.
Ettől kezdve már nem csak a videók készítésével, hanem a Speed Rally Team csapatában versenyző párosokról készített cikkekkel is színesítettem a rallys weboldalakat.
Maradva még a 2012-es évnél, elkezdtem a fotózást is, mely 2014-re háttérbe szorította a videózást. Az elmúlt években rengeteg embert ismerhettem meg rallys berkekben és sok barátot is szereztem, így a versenyzés, az autók, maga a rally az életem szerves részévé vált.
2014-ben az SRT rendezésében lévő LiveWire Mátra RS-en ismerkedtem meg Károllyal, illetve kezdődött el a közös munkánk, mellyel mára a LiveWire Rally Team sajtófőnöke is lettem.

Fordítás »