Teljes erőbedobással

Teljes erőbedobással

A Livewire Team versenyzőpárosa Kiss Zsolt és Kiss-Szabó Mónika teljes erőbedobással vág neki a 2022-es versenyszezonra, A következőkben Zsolt mesél a tavalyi évről, illetve vázolja az idei terveket.

 

Mennyire vagy elégedett a 2021-es szezonnal?

2021-es év tanuló év volt és a navigátorommal, aki a feleségem az autóban is összekovácsolódjunk, mint az életben. Voltak örömteli pillanatok és versenyek, de voltak szomorú versenyek is ahol nem sikerült célba érni. Sajnos Pálházán összetörtük az autót. A feleségem rosszul lett, aztán kórházba vittek minket. Miután kijöttünk a kórházból és elszállt az adrenalin, én egy kicsit összetörtem miután visszapörgettem az eseményeket és akkor döbbentem rá, hogy milyen rossz volt a feleségemet a mentőben látni és boldog voltam, hogy ennyivel megúsztam! Mónika gyorsan elhessegetett minden rossz gondolatot és biztatva mondta, hogy jövőre jobbak leszünk!

Hogy zajlik az idei évadra történő felkészülés?

Idei év kicsit más lesz! Pörgősebbnek és változatosabbnak ígérkezik. Nyolc versenyen szeretnénk indulni két autóval megosztva. A kis méregzsák Suzuki-val, amit újjáépítettünk és fejlesztettük, illetve egy E36 BMW, amit nemrégen vettünk át. Természetesen a Livewire Team versenyautójáról beszélünk. Nagy fék, tolós váltó, short shifter, profi futómű… Ennek a beállításain még dolgozunk. Egy nagyon komoly kis technika, amit nagyon várunk, hogy kipróbálhassunk.

2022-ben milyen eseményeken tervezed a részvételt?

2022-ben rally3-as mezőnyben hat versenyén és két meghívásos versenyen szeretnénk indulni. Meg persze sok teszten, illetve kisebb versenyeken, ahová szívesen járunk a szervezők miatt, illetve a folyamatos edzés végett. A bajnokság Orfűn kezdődik, amire le is adtuk a nevezést, de előtte minden hétvégén tesztelünk.

Sok sikert kívánok az évhez az egész Livewire Team nevében!

Köszönjük szépen!

A Livewire Team energiájáról és mentális frissességről a Livewire Energy termékei gondoskodnak, ital és rágócukor formájában!

Partnereink:

Bayer Trans Kft., www.versenyfelszereles.hu, Mp-Sped Kft., ASG Szerelvény Kft., Raiker Kft., Bocskai Kft., Tacho Ker. Bt., Fülöp és Társa Bt., Blue Truck Kft., Budapest Catering, Safety Zone-EHS Kft., Global Coop Kft., Gremax-Global Kft., Hajdúk Építő Kft., D&Z Kft., Mike Mérnöki Iroda Kft., Argoszolg Transport Kft., BB Bluebird Personalberatungs GmbH., InfoRay Kft., Roger Racing Kft., Kiss és Társa Márkafüggetlen Autószervíz Kft., Didó Grill.

Fordítás »