Teszt Sárisápon

Teszt Sárisápon

A Livewire Team versenyzőpárosa, Kiss Zsolt és Kiss-Szabó Mónika eredményes tesztelési szándékkal áll rajthoz március 9-én Sárisápon.

Március 9-én kerül megrendezésre a 28. BuHiDo Rallysta Tesztnap, amely remek lehetőséget nyújt a versenyzőpárosoknak a tesztelésre, illetve a visszarázódásra. A rendezvény Sárisápon 3 km-es aszfalt szakaszon kerül lebonyolításra. A teszt nézők elől elzárt magánterületen lesz. Kizárólag csapatok és csapattagok vehetnek részt.

A páros nagyon várja már a bemelegítő autózást. Szokniuk kell az autó megnövelt erejét. Finombeállításokkal és megfelelő technikai, fizikai, illetve mentális felkészüléssel meglehetősen erős ellenfélnek fognak bizonyulni az idei szezonban.

Sok sikert és technikai probléma mentest versenyszezont kíván a Livewire Team teljes legénysége!

A Livewire Team energiájáról és mentális frissességről a Livewire Energy termékei gondoskodnak, ital és rágócukor formájában!

Partnereink:

Fülöp és Társa Bt., Tacho Bt., D&Z Kft., Blue Truck Kft., Hajduk Építő Kft., Gremax-Global Kft., Safety Zone-EHS Kft., AgroSzolg Kft., Mike Mérnöki Iroda Kft., Winner Média és Reklámügynöki Kft., Simplex Hungary Kft., TeamGuide Kft., BB BlueBird GmbH., Sale Business SK s.r.o, Safety Shiled Kft., Kiss és Társa Márkafüggetlen Autószerviz Kft., Didó Grill, MiraBer Bt., Ökomarket Kft. MP Trans.

Fordítás »