Tökéletes évzárás

Tökéletes évzárás

A Livewire Team versenyzője, Szentgyörgyi Fanni a november 7.-én Tökölön megrendezett Drift edzésen autóztatott. A továbbiakban a szokásunkhoz híven Fanni mesél a részletekről.

Szia Fanni! Hogyan alakult a tököli edzés?

Sziasztok! Reggel kilenckor kezdődött az edzés. Ahogy csak lehetett bele is fogtam a pálya felmérésben. Kedves Barátnőm, Niki bepattant mellém már reggel és ki sem szállt, amíg a meglepetés utasaim meg nem érkeztek. Nagyon jó lett a pálya! Gyors, de mégis technikás volt. A nap folyamán volt egy fotózás is, amit már régóta terveztem. Köszönet érte Balog Attilának és párjának! Remek képek születtek! Délutánra már mindenki velem akart gyakorolni, mert szerencsére elég stabilan terelgettem a kocsit. Nem volt a beforgásom egyik körömben sem.

Kik voltak a vendégeid a jobb 1-ben?

K.Kevin és T.Danny volt a két sztárvendégem. Ha mondhatom úgy, akkor a tini lányok és az általuk képviselt zenei irányzat kedvelőinek sztárjai, nem mellesleg én is imádom a dalaikat. Ajándékba kaptak engem és a mellettem lévő ülést.

Hogyan tetszett a srácoknak?

Dani be is pattant, Bilik Berci versenyző társam elkapott minket a rajtban. Nem bántam, mert szuper Tsuiso csatát mentünk. A belső kamerákat megnézve Dani arca átváltozott, amikor a másik autó közel ért hozzánk. A pályát befejezve ” B…meg én azt hittem, hogy nekünk jön! ”

Két kör után helycsere és Kevin ült a jobb 1-be. Neki az arcára ült, hogy élvezte a köröket. Itt is kaptam egy társat, aki hátul haladóként hasonló élményt adott, immár Kevinnek. Pillanatra ráfagyott a mosoly az arcára az utolsó kanyarban, amikor Andris igen közel autózott hozzánk. Hasonló megnyilvánulás érkezett: “Aztaaa k..vaaa, huh …”

A fiúk családtagjai is bepattantak mellém 1-1 körre, mindenki fülig érő mosollyal szállt ki mellőlem. Tigránnal is sok Tsuiso csatát lenyomtunk. Nagyon jól esett a dicséret, amit kaptam tőle. Az utolsó körünk sikerült a legjobbra, tökéletes zárása volt a napnak.

Nagyon élveztem az idei utolsó tököli Drift edzést. Köszönöm a rengeteg dicséretet és szurkolást! Remélem mindenkinek maradandó élményt tudtam okozni!

Gratulálok az egész Livewire Team nevében!

Köszönöm szépen!

A Livewire Team energiájáról és mentális frissességről a Livewire Energy termékei gondoskodnak, ital és rágócukor formájában!

Partnereink:

Print Profi, Bayer Trans Kft., www.versenyfelszereles.hu, Mp-Sped Kft., Globál-vill Kft., ASG Szerelvény Kft., Raiker Kft., Bocskai Kft., Tacho Ker. Bt., Fülöp és Társa Bt., Mészicar Trans Kft., Blue Truck Kft., Budapest Catering, Toner Holding Kft., CopyGuru Kft., Safety Zone-EHS Kft., Global Coop Kft., Gremax-Global Kft., Hajdúk Építő Kft.,Club Mouseoleum, Szé-Ba Security Bt., Hung Média Kft., D&Z Kft., Crossbeton Kft., Mahagony ESC Kft., KK Pumpa Kft., Lord Body Fitness, Rics-Cont Business Kft, Mike Mérnöki Iroda Kft., Argoszolg Transport Kft., Ks Team Consulting Kft.

Fordítás »