Új váltóval a bajnokin

Új váltóval a bajnokin

A Livewire Team versenyzőpárosa, Kiss Zsolt és Kiss-Szabó Mónika július 11-12-én a soron következő bajnoki futamon áll rajthoz.

Az I. Watz Rally a CÉLTRANS97 kupáért nevet viselő verseny a Lábatlan – Bajna közti szakaszon kerül megrendezésre oda – vissza formában.

Zsolt és Mónika már nagyon várják a megmérettetést, hiszen a múlt hétvégén Sárisápon tesztelték és hangolták össze az új fejlesztéseket. A teszt remekül sikerült. Elmondásuk szerint megtalálták az elveszett harminc másodpercet. Reményeik szerint a technika gonosz ördöge elkerüli őket és eredményes versenyhétvégét tudhatnak majd magukénak. Zsolt szerint az autó tökéletesen összeállt. Most már csak rajtuk múlik minden.

Szia Zsolt! Mit vártok a hétvégétől?

Sziasztok! Értelemszeűen szeretnénk egy remek és eredményes versenyt. A fékút jó, a futómű remek és a váltóról még nem is beszéltem. Remélem nem lesz sok hosszú egyenes, mert kb. 300 méteren már tiltáson vagyunk!

Sok sikert kívánok a Livewire Team nevében! Mindenekelőtt mielőbbi gyógyulást és felépülést kívánunk a szüleidnek!

Köszönjük szépen és mi is reménykedünk, hogy a  a szüleim minél előbb meggyógyulnak!

A Livewire Team energiájáról és mentális frissességről a Livewire Energy termékei gondoskodnak, ital és rágócukor formájában!

Partnereink:

Bayer Trans Kft., www.versenyfelszereles.hu, Mp-Sped Kft., ASG Szerelvény Kft., Raiker Kft., Bocskai Kft., Tacho Ker. Bt., Fülöp és Társa Bt., Blue Truck Kft., Budapest Catering, Safety Zone-EHS Kft., Global Coop Kft., Gremax-Global Kft., Hajdúk Építő Kft., D&Z Kft., Mike Mérnöki Iroda Kft., Argoszolg Transport Kft., BB Bluebird Personalberatungs GmbH., InfoRay Kft., Roger Racing Kft., Kiss és Társa Márkafüggetlen Autószerviz Kft., Didó Grill, MiraBer Bt., Safety Shield Kft., Happy Car Logistic Kft., Ökomarket Kft.Simlex Hungary Kft.

Fordítás »