Új versenyzők Livewire színben

Új versenyzők Livewire színben

Az idei versenyszezontól újabb Livewire matricás autó tűnik fel a versenypályákon. A Kiss Rally Team, azon belül is Kiss Zsolt rali pilóta és felesége Kiss-Szabó Mónika navigátor személyében.

A következőkben a pilótával beszélgettünk! Szia Zsolt! Üdvözöllek a Livewire Team nevében! Biztos vagyok benne, hogy sokan ismernek pályaautós és rallye múltad alapján. Úgy gondolom, hogy mégis említs meg egy pár alappillért!

Sziasztok! Köszönjük az üdvözlést! Igazából a versenyekkel szerelőként ismerkedtem meg. 1997 és 2010 között raliban szereltem, majd 2010 és 2017 között a pályaautó szerelésben kamatoztattam a tudásom.

Ez alatt az idő alatt 2003-2004-ig amatőr rally versenyeken álltam rajthoz egy gyerekkori barátom navigálásával. 2016-ban a Szilveszter Rallye-n Suzuki kupa 2. helyezést sikerült elérnünk.

A következő kérdés a csapat hölgy tagjához irányul! Szia Mónika! Köszöntelek a Livewire Team nevében! Azzal a kérdéssel fordulok hozzád, hogy hogyan jött az ötlet, hogy együtt versenyezzetek?

Sziasztok! Mi is üdvözlünk benneteket! Tulajdonképpen én először nagyon féltettem Zsoltit a versenyzéstől, de megváltozott a véleményem, amikor beültem mellé. Sokkal biztonságosabbnak tűnt, mint egy sima utcai autó és beleszerettem! Aztán mondtam Zsoltinak, hogy veheti is a felszerelést! Rendkívül boldog volt ettől a döntésemtől!

Zsolt! Mióta vagytok társak a versenypályán is?

2020 elején alapítottuk meg a Kiss Rally Team-et és tulajdonképpen akkorra tehető a közös versenyzésünk is. Azóta többek között Kunmadarason és Szabadszálláson dobogós helyezést tudhatunk magunknak, illetve Parasznyán előfutóként terelgettük a Swiftet.

Milyen elképzeléseitek vannak erre a szezonra nézve?

Ha ez a pandémiás helyzet is engedi, akkor a Roger Racing Team égisze alatt Livewire Team színekben szeretnénk Rallye3-as versenyeken rajthoz állni, illetve egy Európa-bajnoki futam is célkeresztben van.

Köszönöm szépen nektek a beszélgetést és sok sikert és örömöt kívánok a Livewire Team nevében!

Köszönjük, mindent tőlünk telhetőt meg fogunk tenni, hogy jó eredményekkel öregbítsük a Livewire nevét!

A Livewire Team energiájáról és mentális frissességről a Livewire Energy termékei gondoskodnak, ital és rágócukor formájában!

Partnereink:

Print Profi, Bayer Trans Kft., www.versenyfelszereles.hu, Mp-Sped Kft., Globál-vill Kft., ASG Szerelvény Kft., Raiker Kft., Bocskai Kft., Tacho Ker. Bt., Fülöp és Társa Bt., Blue Truck Kft., Budapest Catering, Toner Holding Kft., CopyGuru Kft., Safety Zone-EHS Kft., Global Coop Kft., Gremax-Global Kft., Hajdúk Építő Kft.,Club Mouseoleum, Szé-Ba Security Bt., D&Z Kft., Crossbeton Kft., KK Pumpa Kft., Lord Body Fitness, Rics-Cont Business Kft, Mike Mérnöki Iroda Kft., Argoszolg Transport Kft., Ks Team Consulting Kft., BB Bluebird Personalberatungs GmbH., Roger Racing Kft., Kocsis Tüzép Kistarcsa-Kelobida Kft., Kiss és Társa Márkafüggetlen Autószervíz Kft.

Fordítás »