Újabb kalandokkal tűzdelt verseny

Újabb kalandokkal tűzdelt verseny

A Livewire Team versenyzőpárosa, Kiss Zsolt és Kiss-Szabó Mónika Diósgyőrön mutatta meg, hogy mire is képes a „vasaló” Swift.

Hatalmas csaták, embert próbáló pályák és veszélyes, de annál látványosabb kanyarívek jellemezték a diósgyőri versenyt. A kemény megpróbáltatás hatalmas adrenalin löketet adott a párosnak. Az első gyorsasági szakasz előtt, természetesen a körülményekhez képest, sikerült a lehető legjobban bemelegíteni az abroncsokat, azonban sokaknak nem adta ki és ezért sokat kellett várni az elrajtolásra, amelynek következménye az lett, hogy értelmét vesztette a melegítés. Ez az első visszafordítóban vissza is köszönt, de a lélekjelenlétük és tudásuk kisegítette őket.

A második szakaszon megsérült az első futómű, amelyet a szervizparkban a remek szerelő, Valér sikeresen orvosolt. A harmadik gyorsaságit remek összhangban abszolválták. Olyannyira érezték a pályát, hogy tiltáson még nevetgéltek is a versenydrukkban, amit az egyik fotósuk már nem biztos, hogy annyira élvezett, hiszen telibe terítették murvával az egyik visszafordítóban. De természetesen egy fotóst a látvány kárpótol az efféle szituáció.

A negyedik gyorsasági szakaszon Zsolt elkövetett egy hibát, amelynek ismét a futómű, illetve a P12 4. helye látta kárát, de szerencsére be tudták fejezni így is a versenyt. A páros tökéletes összhangját és a szerviz pompás munkáját az abszolút értékelés 13. helyével koronáztak meg.

Gratulálok és sok sikert kívánok a továbbiakhoz a Livewire Team nevében!

A Livewire Team energiájáról és mentális frissességről a Livewire Energy termékei gondoskodnak, ital és rágócukor formájában!

Partnereink:

Fülöp és Társa Bt., Tacho Bt., Bocskai Kft., D&Z Kft., Blue Truck Kft., Hajduk Építő Kft., Gremax-Global Kft., Safety Zone-EHS Kft., AgroSzolg Kft., Mike Mérnöki Iroda Kft., Winner Média és Reklámügynöki Kft., Simplex Hungary Kft., TeamGuide Kft., BB BlueBird GmbH., Sale Business SK s.r.o, Safety Shiled Kft., Roger Racing Kft., Kiss és Társa Márkafüggetlen Autószerviz Kft., Didó Grill, MiraBer Bt.

Fordítás »