Újjáépítve irány a Szilveszter Rallye

Újjáépítve irány a Szilveszter Rallye

Az idei Szilveszter Rallye-n Varga Zoltán képviseli a Livewire Team csapatát Niedermüller Viktor navigálásával december 27-29-ig.

Szia Zoli! Mesélj az év végi terveidről!

Sziasztok! Barátommal, Niedermüller Viktorral vágunk neki az év utolsó megmérettetésének. Természetesen az E36-ot teszt nélkül állítjuk rajthoz, de tulajdonképpen motorikusan nem történt baja a bukfenc során. Tehát újjáépítve, módosult dekorral vágunk neki a Hungaroringnek.

Remélhetőleg a technika ördöge messzire el fog kerülni bennünket és egy remek versenyt tudhatunk majd magunkénak.

Várjátok már a dzsemborit?

Persze! Tudod, nekünk ez az év végi verseny igazából nem az a kőkemény vért izzadó harcról szól. Persze hazudnék, ha azt mondanám, hogy nem érdekel a végeredmény, szóval, ha az időeredmények jól alakulnak, akkor felvesszük a kesztyűt a kategóriatársakkal, hiszen csak sportemberek vagyunk! Rég ültünk már a BMW-ben, remélem idén is születnek rólunk remek lobogós, ugratós, keresztbe menős fotók.

Sok sikert és jó autózást kívánok a Livewire Team nevében!

Köszönöm szépen!

A Livewire Team energiájáról és mentális frissességről a Livewire Energy termékei gondoskodnak, ital és rágócukor formájában!

Partnereink:

Print Profi, Bayer Trans Kft., www.versenyfelszereles.hu, Mp-Sped Kft., Globál-vill Kft., ASG Szerelvény Kft., Raiker Kft., Bocskai Kft., Tacho Ker. Bt., Fülöp és Társa Bt., Mészicar Trans Kft., Blue Truck Kft., Budapest Catering, Toner Holding Kft., CopyGuru Kft., Safety Zone-EHS Kft., Global Coop Kft., Gremax-Global Kft., Hajdúk Építő Kft.,Club Mouseoleum, BB Bluebird Personalberatungs GmbH., Szé-Ba Security Bt., Hung Média Kft., D&Z Kft., Crossbeton Kft., Mahagony ESC Kft., Wellness-Info Kft., KK Pumpa Kft., Lord Body Fitness, Rics-Cont Business Kft.

Fordítás »