Varga Zoltán edzésben

Varga Zoltán edzésben

A Livewire Team pilótája, Varga Zoltán az év első FRT versenyét megelőző edzésen vett részt január 8-án Szabadszálláson.

Szia Zoli! Milyen volt a szombati nap?

Sziasztok! Először is boldog új évet kívánok minden csapattársunknak, támogatónknak és barátunknak egyaránt! Szombaton az E36-al Szabadszálláson vettünk részt az FRT verseny edzésnapján.

Milyen volt a BMW?

Szokás szerint stabil volt az autó, mint mindig, habár a revízió és a fejlesztések ellenére még mindig igényel egy kis finomhangolást. De úgy érzem, hogy jó úton haladunk és a jövőben ki fogjuk hozni belőle a beígért plusz lóerőket. A fékek, a váltó, a futómű és minden ezekhez kapcsolódó remekül szolgált.

Milyennek láttad a pályát?

Az igazat megvallva a lacházi pálya nekem jobban fekszik, mert ez a szabadszállási gödrösebb, szűkebb. Itt pontosabban kell menni, nem lehet annyira eljátszani. Sikerült öt kört mennünk, mikorra elkezdett esni a hó és az autó Slickekkel volt felruházva. Nem szerettem volna kockáztatni az autó épségét az éles versenyek előtt. Így be is fejeztük az edzést. Remek volt ismét autózni! Köszönöm a lehetőséget!

A Livewire Team megannyi sikert, kitartást és győzni akarást kíván!

A Livewire Team energiájáról és mentális frissességről a Livewire Energy termékei gondoskodnak, ital és rágócukor formájában!

Partnereink:

Bayer Trans Kft., www.versenyfelszereles.hu, Mp-Sped Kft., ASG Szerelvény Kft., Raiker Kft., Bocskai Kft., Tacho Ker. Bt., Fülöp és Társa Bt., Blue Truck Kft., Budapest Catering, Safety Zone-EHS Kft., Global Coop Kft., Gremax-Global Kft., Hajdúk Építő Kft., D&Z Kft., Mike Mérnöki Iroda Kft., Argoszolg Transport Kft., BB Bluebird Personalberatungs GmbH., InfoRay Kft., Roger Racing Kft., Kiss és Társa Márkafüggetlen Autószervíz Kft.

Fordítás »