Varga Zoltán újból a pályán

Varga Zoltán újból a pályán

A Livewire Team versenyzője, Varga Zoltán 2023-ban a csapat versenyautójával vág neki a versenyszezonnak.

Mindenek előtt a BMW egy nagy revízión fog átesni. Újabb motor és fékfejlesztés a beirányzott cél. Ebben a szezonban az FRT sorozat és hasonló versenyek lesznek górcső alá véve. Illetve sprint versenyeken fogja látni a nagyérdemű közönség a csapat E36-os versenyautóját. Átnézzük a 2023-as ránk vonatkozó szabályokat és a az autót e szerint felkészítve jelenünk meg a lehető legtöbb összecsapáson.

 

Természetesen idén sem zárkózunk el a gyermekautóztatástól, hiszen, ha mondhatunk ilyet, akkor ebben Zoli úttörő. Az elmúlt években nem csak versenyzőként, autóztatóként, hanem rendezőségi tagként is megismerhették őt. Mindezek mellett autós programokon, illetve jótékonysági rendezvényeken a szokásunk szerint ez elsőkként adjuk le a jelentkezésünket.

Zoltánnak sok sikert kívánunk az idei szezonhoz!

A Livewire Team energiájáról és mentális frissességről a Livewire Energy termékei gondoskodnak, ital és rágócukor formájában!

Partnereink:

Bayer Trans Kft., www.versenyfelszereles.hu, Mp-Sped Kft., ASG Szerelvény Kft., Raiker Kft., Bocskai Kft., Tacho Ker. Bt., Fülöp és Társa Bt., Blue Truck Kft., Budapest Catering, Safety Zone-EHS Kft., Global Coop Kft., Gremax-Global Kft., Hajdúk Építő Kft., D&Z Kft., Mike Mérnöki Iroda Kft., Agroszolg Kft., BB Bluebird Personalberatungs GmbH., InfoRay Kft., Roger Racing Kft., Kiss és Társa Márkafüggetlen Autószerviz Kft., Didó Grill, MiraBer Bt., Safety Shield Kft., Happy Car Logistic Kft., Ökomarket Kft., Simplex Hungary Kft.,

Fordítás »