Vasárnap Tökölön folytatom a driftelést

Vasárnap Tökölön folytatom a driftelést

A Livewire Team Driftere, Szentgyörgyi Fanni szeptember 8-án Tökölön készül egy egész napos gumifüstöltetésre. A Továbbiakban Fanni mesél a hétvégi tervekről.

Szia Fanni! Ismét Tököl, Ismét E46…

Sziasztok! Így van! Tökölön egy privát Drift edzésen veszek részt, hiszen megint eltelt pár hét autózás nélkül. Rám fér a gyakorlás, mert fel kell zárkóznom a kategóriámhoz. Szeretnék minél többet autózni és gyakorolni a Tsuiso páros csatát.

Sokan nem tudják, hogy mi az a Tsuiso…

A Tsuiso a japánul a páros drift. A hátul haladó pilóta a támadó a csatában. A lehető legkisebb helyet kell hagynia az elöl haladónak az ideális íven történő sodródásra, ha ez nem sikerül, akkor tulajdonképpen eldőlt a csata.

Ki fog elkísérni a rendezvényre?

Ismertek! Szokás szerint most sem maradhat el az autóztatás, lesznek újfent utasaim. Segítségemre a szokásos szerelő brigádom lesz a párom, Tim Gábor és hűséges szervizesünk, Zsámboki Tamás és természetesen a Csapatfőnököm. Sőt, ha minden a tervek szerint alakul, akkor Vígh Dani is a szervizcsapatot fogja erősíteni.

Sok sikert kívánok az egész Livewire Team nevében!

Köszönöm szépen!

A Livewire Team energiájáról és mentális frissességről a Livewire Energy termékei gondoskodnak, ital és rágócukor formájában!

Partnereink:

Print Profi, Bayer Trans Kft., www.versenyfelszereles.hu, Mp-Sped Kft., Globál-vill Kft., ASG Szerelvény Kft., Raiker Kft., Bocskai Kft., Tacho Ker. Bt., Fülöp és Társa Bt., Mészicar Trans Kft., Blue Truck Kft., Budapest Catering, Toner Holding Kft., CopyGuru Kft., Safety Zone-EHS Kft., Global Coop Kft., Gremax-Global Kft., Hajdúk Építő Kft.,Club Mouseoleum., InfoRay Kft., Aurasystem, BB Bluebird Personalberatungs GmbH., Szé-Ba Security Bt., Hung Média Kft., D&Z Kft., Crossbeton Kft., Mahagony ESC Kft., Wellness-Info Kft., KK Pumpa Kft., Lord Body Fitness, Rics-Cont Business Kft.

Fordítás »