Végső teszt az éles bevetés előtt

Végső teszt az éles bevetés előtt

A Livewire Team versenyzője, Varga Zoltán egy végső tesztre viszi a csapat E36-os BMW-jét az éles bevetés előtt, hiszen részt vesz a december 11-i FRT Rallye soron következő megmérettetésének edzésnapján.

Szia Zoli! Mi a terv holnapra?

Sziasztok! Az E36 egy nagyobb revízión esett át a közelmúltban, amely a motorra is kiterjedt. Ezért a szilveszteri összecsapás előtt úgy gondoltuk, hogy a jó eredmény érdekében, illetve a technikai problémák esélyének minimálisra csökkentéséért annyit teszteljük és finomítjuk az „öreglányt”, amennyit csak tudjuk.

Úgy gondolom, hogy erre remek alkalom nyílik a szombati FRT Rallye előtti napon, az edzésen. Megpróbálom a maximumot kihozni a kocsiból. Persze vigyázok rá, hogy épségben lehessen vele a rajthoz állni az elkövetkező versenyen.

Gratulálók a játékos edzésnek indult edzés végeredményéhez az egész Livewire Team nevében!

Köszönöm szépen és várom a folytatást a csapat versenyautójával, az E36-al!

A Livewire Team energiájáról és mentális frissességről a Livewire Energy termékei gondoskodnak, ital és rágócukor formájában!

Partnereink:

Bayer Trans Kft., www.versenyfelszereles.hu, Mp-Sped Kft., ASG Szerelvény Kft., Raiker Kft., Bocskai Kft., Tacho Ker. Bt., Fülöp és Társa Bt., Blue Truck Kft., Budapest Catering, Toner Holding Kft., CopyGuru Kft., Safety Zone-EHS Kft., Global Coop Kft., Gremax-Global Kft., Hajdúk Építő Kft., D&Z Kft., Mike Mérnöki Iroda Kft., Argoszolg Transport Kft., BB Bluebird Personalberatungs GmbH., InfoRay Kft., Roger Racing Kft., Kocsis Tüzép Kistarcsa-Kelobida Kft., Kiss és Társa Márkafüggetlen Autószervíz Kft.

Fordítás »