Versenymentesen, de korántsem unatkozva…

Versenymentesen, de korántsem unatkozva…

A Livewire Team versenyzője, Nánási Fatime a versenymentes időszakban sem unatkozik, újabb dolgokra felfigyelve bontogatja a szárnyait.

Szia Fatime! Hogyan teltek a napjaid az elmúlt fél évben?

Sziasztok! Az elmúlt fél évben egy olyan életet kezdtem el élni, amiben eddig nem igazán volt részem. Korábban, már az iskola mellett is dolgoztam, de minden mellett edzettem is. Aztán a sporttal való kapcsolatom komolyra fordult és aköré építettem mindent. Több munkahelyem volt, hogy úgy edzhessek, ahogy egy versenyzőnek kell.

Aztán a versenyek száma elkezdett csökkenni, majd pedig jött a vírushelyzet. Az edzések szüneteltek sokszor, volt, hogy hosszabb időre. A versenyek pedig sorra elmaradnak a mai napig, így nehéz motiváltnak maradni. Ezek összessége miatt elkezdtem más, hétköznapibb dolgokat észrevenni és részt venni bennük, illetve mérlegeltem is. Unatkozni továbbra sincs időm, sokat dolgozok, elkezdtem egy iskolát, úgyhogy tanulok, építkezünk, saját otthont teremtünk.

Nagyon nehéz volt ehhez az életformához hozzászoknom, de úgy érzem, hogy egyre jobban belerázódom, de most az edzések is újra indultak, így ismét oda is ellátogathatok. Én magam is kíváncsi vagyok, hogy mit hoz a jövőm, de az biztos, hogy amennyire csak lehet, felkészülök rá!

Sok sikert kívánok a továbbiakhoz a Livewire Team nevében!

Köszönöm szépen!

A Livewire Team energiájáról és mentális frissességről a Livewire Energy termékei gondoskodnak, ital és rágócukor formájában!

Partnereink:

Print Profi, Bayer Trans Kft., www.versenyfelszereles.hu, Mp-Sped Kft., Globál-vill Kft., ASG Szerelvény Kft., Raiker Kft., Bocskai Kft., Tacho Ker. Bt., Fülöp és Társa Bt., Mészicar Trans Kft., Blue Truck Kft., Budapest Catering, Toner Holding Kft., CopyGuru Kft., Safety Zone-EHS Kft., Global Coop Kft., Gremax-Global Kft., Hajdúk Építő Kft.,Club Mouseoleum, Szé-Ba Security Bt., Hung Média Kft., D&Z Kft., Crossbeton Kft., Mahagony ESC Kft., KK Pumpa Kft., Lord Body Fitness, Rics-Cont Business Kft, Mike Mérnöki Iroda Kft., Argoszolg Transport Kft., Ks Team Consulting Kft., Wolfbody Táplálékkiegészítő Webáruház, Növényi Sport Akademia, Chamelon Sport&Fitness.

Fordítás »