Voltunk a pályán is…

Voltunk a pályán is…

A Livewire Team versenyzőpárosa, Kiss Zsolt és Kiss-Szabó Mónika örömittasan tértek haza a Hertz Oroszlány Rallye a bit-system kupáért névre keresztelt Rally3-as Bajnoki futamról, amely augusztus 14. és 15. között került megrendezésre.

A következőkben a pilóta, Zsolt számol be az élményekről! Szia Zsolt! Számolj be kérlek a verseny élményeiről!

Sziasztok! Úgy gondolom, hogy egy nagyon jó versenyt tudhatunk magunkénak. Küzdöttünk az autóban lévő forrósággal, de ez nem szegte a kedvünket.

A fotókat látva, kalandban nem volt hiány!

Így van! Volt árokjárás, rengeteget voltunk a levegőben, amit kifejezetten élveztünk, illetve romboltunk lassítót. Ha nem traktorgumi lett volna, akkor sima ügy lett volna, de úgy megdobott, hogy pár métert két keréken egyensúlyoztunk. Még szerencse, hogy bent volt a kocsiban az ellensúly a pilótaülésben, különben most bukfenceztünk volna! J Imádtuk a pálya minden részét! Tudjátok ez az a híres fehér aszfalt felhordásokkal, bitang volt. A csiki-csukis rész nagyon ott volt, de a hosszú nyújtott kanyarokat sem feledjük, ami a tréning autóval ijesztőnek tűnt, de a matricás autóval olyan volt, mintha megnyílt volna nekünk az erdő! Hozzáteszem 140-150-es tempónál!

Ezek szerint bevált a váltó és tompult bennetek a múltkori verseny bosszúsága?

Úgy gondolom, hogy összeállt a technika remek volt a váltó és ennek köszönhetően a kigyorsítások kezdenek tökéletesedni. A múltban történt változtatások is megfelelően működtek. Természetesen mindketten remekül éreztük magunkat és halványodott a múltkori csalódottságunk!

Köszönettel tartozunk a szerelőinknek, Tóth Istvánnak, Tóth Péternek és Bene Renátónak! További köszönet a Livewire Team-nek és az összes támogatónknak!

Köszönet a fotókért Gajár Gyulának és Bitto Zsoltnak!

Köszönöm a beszélgetést, gratulálok, és sok sikert kívánok a továbbiakhoz a Livewire Team nevében!

Köszönjük szépen!

A Livewire Team energiájáról és mentális frissességről a Livewire Energy termékei gondoskodnak, ital és rágócukor formájában!

Partnereink:

Print Profi, Bayer Trans Kft., www.versenyfelszereles.hu, Mp-Sped Kft., Globál-vill Kft., ASG Szerelvény Kft., Raiker Kft., Bocskai Kft., Tacho Ker. Bt., Fülöp és Társa Bt., Blue Truck Kft., Budapest Catering, Toner Holding Kft., CopyGuru Kft., Safety Zone-EHS Kft., Global Coop Kft., Gremax-Global Kft., Hajdúk Építő Kft.,Club Mouseoleum, Szé-Ba Security Bt., D&Z Kft., Crossbeton Kft., KK Pumpa Kft., Lord Body Fitness, Rics-Cont Business Kft, Mike Mérnöki Iroda Kft., Argoszolg Transport Kft., Ks Team Consulting Kft., BB Bluebird Personalberatungs GmbH., InfoRay Kft., Roger Racing Kft., Kocsis Tüzép Kistarcsa-Kelobida Kft., Kiss és Társa Márkafüggetlen Autószervíz Kft., Teamguide Kft., HQZ Kft.

Fordítás »