Zárt ajtók mögötti edzések

Zárt ajtók mögötti edzések

A Mezei István vezetésében lévő Mezei K-1 Kick-Box SE. sportolói Vácon és Szigetszentmiklóson folyamatos edzésekkel várják a vírushelyzet ellaposodását.

Az egyesület vezetőjével beszélgettünk a mostani helyzetről. Szia István! Hogyan folynak az edzések ebben a szorult helyzetben?

Sziasztok! Mint ahogy már nemrégiben közöltük a szigetszentmiklósi delegációnk is elkezdte a felkészülést. 2021-ben a Szunyi Muay Thai a Mezei K-1Kick-Box S.E-t erősíti. Együttes erővel indulunk neki ennek az évnek!

Jelenleg az a helyzet áll fent, hogy mivel Egyesület vagyunk a szerződött versenyzőkkel zárt ajtók mögött edzhetünk. Azonban hiába vannak versenyek, indulni nem merünk. Nem tudhatjuk, hogy akikkel ott érintkezünk, azok kivel érintkeztek előtte, hiszen nem kötelező a negatív teszt felmutatása.

Edzéseken most kerüljük a kontakt edzés formát, inkább zsákon megy a technikázás. Nagyon nehéz most bármit is mondani, mert nincs esemény, történés, de megpróbálunk a helyzethez mérten a legjobb formában lenni, hogy fel tudjuk majd venni a kesztyűt a jövőben. Zajlanak a hétköznapok és reméljük, hogy ősszel már tudunk versenyezni!

Köszönöm a beszámolót és sok sikert kívánok az idei versenyszezonhoz!

Köszönjük szépen! Mindent meg fogunk tenni, hogy újabb érmekkel öregbítsük a Mezei K-1 Kick-Box SE. és a Livewire Team nevét!

A Livewire Team energiájáról és mentális frissességről a Livewire Energy termékei gondoskodnak, ital és rágócukor formájában!

Partnereink:

Print Profi, Bayer Trans Kft., www.versenyfelszereles.hu, Mp-Sped Kft., Globál-vill Kft., ASG Szerelvény Kft., Raiker Kft., Bocskai Kft., Tacho Ker. Bt., Fülöp és Társa Bt., Blue Truck Kft., Budapest Catering, Toner Holding Kft., CopyGuru Kft., Safety Zone-EHS Kft., Global Coop Kft., Gremax-Global Kft., Hajdúk Építő Kft.,Club Mouseoleum, Szé-Ba Security Bt., D&Z Kft., Crossbeton Kft., KK Pumpa Kft., Lord Body Fitness, Rics-Cont Business Kft, Mike Mérnöki Iroda Kft., Argoszolg Transport Kft., Ks Team Consulting Kft., BB Bluebird Personalberatungs GmbH., Bánki Pálinkaház Kft., Lord Body Fitness., Giuseppe trattoria pizzeria, Dynamic Design Kft.

Fordítás »