A Mezei K-1 Kick-Box SE. harcosai ismét megmutatták…

A Mezei K-1 Kick-Box SE. harcosai ismét megmutatták…

A Livewire Team küzdősportosai, a Mezei K-1 Kick-Box SE. harcosai a 2018. október 27- én Nyíradonyban megrendezésre kerülő UTÁNPÓTLÁS ÉS FELNŐTT MUAYTHAI & K-1 versenyen vettek részt több kategóriában.

A verseny kieséses rendszerben zajlott, így volt olyan kategória ahol versenyzőink több mérkőzésre készülhettek. Sajnos sok egyesület visszamondta, így voltak kategóriák, ahol különböző korosztályok és súlycsoportok kerülnek össze.

A gyermek és junior kategóriák a továbbiak szerint alakultak: Ifj. Dergez Róbert első versenyén helyt állva, 3. helyezést érte el kategóriájában. A nála korban idősebb, súlyban nehezebb ellenfele a kategória győztese lett. Berta Patrik szintén az első versenyét vívta, ahol is egyenes ágon tovább jutva a 2. helyezést érte el. Kövesdi Rolandnak a korosztályában és a súlycsoportjában sajnos nem volt ellenfele, de a szervezők lehetőséget biztosítottak neki egy bemutató mérkőzésre, ahol Roland kiválóan helyt állt, ennek köszönhetően a mérkőzés az első menetben véget is ért.

A felnőtt mérkőzések 3×3 perces menetekben zajlottak. Jelovac Musa első 2 menetét bravúrosan vitte, azonban a 3. menetben sajnos egy hátsó egyenes elvitte a mérkőzését. Bár 3. lett kategóriájában, de ellenfele a vele vívott meccsen szerzett sérülése miatt feladta a következő mérkőzést, így az 1. helyezett mérkőzés nélkül nyert. Fodor Patrik első menetét nagy fölénnyel vitte, azonban sajnos a 2. és a 3. menetben pontlevonása volt, így ez a verseny pontozással a 3. helyet hozta neki. Toma Ádám nehézsúlyban egy nála 15 kilogrammal nehezebb ellenféllel kellett megküzdenie, így az első menet végén testi épsége megőrzése érdekében feladta a mérkőzést.

Gratulálunk a versenyzőknek, mert nagyszerűen és kiemelkedően álltak helyt a sok “profi” versenyző között. Egy biztos, hogy ismét a legnézettebb versenyeket adtuk a nézőknek!

Ebből a versenyből erőt merítenek a felkészüléshez, decemberben újult erővel vágnak neki a következő megmérettetésüknek!!!

Köszönjük a jelenlétet és támogatást a jelenlévő és otthonról szurkoló csapat és családtagoknak!

A Livewire Team energiájáról és mentális frissességről a Livewire Energy termékei gondoskodnak, ital és rágócukor formájában!

Partnereink:

Rics-Cont Business Kft., Print Profi, Bayer Trans Kft., Bionectar Kft., www.versenyfelszereles.hu, Mp-Sped Kft., Globál-vill Kft., ASG Szerelvény Kft., Raiker Kft., Bocskai Kft., Tacho Ker. Bt., Fülöp és Társa Bt., FarkasTent and Event Kft., Mészicar Trans Kft., Blue Truck Kft., Budapest Catering, Tomtoys Kft., Játékvár.hu, Toner Holding Kft., CopyGuru Kft., Safety Zone-EHS Kft., Global Coop Kft., Gremax-Global Kft., Hajdúk Építő Kft.,Club Mouseoleum., InfoRay Kft., Aurasystem, BB Bluebird Personalberatungs GmbH., Szé-Ba Security Bt., Hung Média Kft., D & Z Kft., Giuseppe trattoria pizzeria, Dynamic Design Kft., Mahagony ESC Kft.

Fordítás »