Fanni és András együttes autózásra készül

Fanni és András együttes autózásra készül

A Livewire Team két tagja, Szentgyörgyi Fanni és Ferjáncz András közös autózást tervez június 12.-én az Örkény melletti Euroringren.

Első körben Andrist kérdeztem az autózás miértjéről. Szia Andris! Hogyan jött az ötlet, hogy autózzatok?

Szia! Fannival régóta beszéltük már, hogy jó lenne, ha beülnek mellé és tanácsaimmal segíteném a fejlődését. Az utóbbi időszakban én, illetve a csapat is úgy véljük, hogy nagyon jó úton halad, rengeteget fejlődött már önmagától is. Folyamatosan kupákat szállít a Livewire Team-nek, és nekem nagyon tetszik a töretlen lelkesedése.

Hogyan jöhet létre ez az autózás?

Szerencsésnek mondhatjuk magunkat, hiszen a Livewire Team támogatói hátterének köszönhetően alkalmunk nyílik egy egész délutános autózásra az örkényi Euroringen.

A következő kérdést az esemény másik főszereplőjének szegezem. Szia Fanni! Talán még ki sem hűlt a BMW motorja, máris egy újabb pályára lepésen töröd a fejed…

Szia! Így van. Az autózásból sosem elég, nem beszélve arról, hogy nem szeretnék a saját fejlődésem útjába állni. Imádok minden métert, amit versenyautóval tehetek meg. A hétvégi versenyen megannyi új tapasztalatot szereztem, de erről majd beszéljünk később egy másik cikk keretein belül. Remélem, hogy Andris remek tanácsokkal fog megajándékozni. Várom már, hogy újból a BMW-ben ülhessek.

Sok sikert kívánok a holnapi napotokhoz!

Köszönjük szépen!

A Livewire Team energiájáról és mentális frissességről a Livewire Energy termékei gondoskodnak, ital és rágócukor formájában.

Partnereink:

Rics-Cont Business Kft., Bayer Trans Kft., Ensure Pénzügyi Szolgáltató Kft, Bionectar Kft., Bakery Group Kft., Brucker Plusz Bt., Pilis Metal-Car Kft., Duo Metal Kft., www.versenyfelszereles.hu, Mp-Sped Kft., Globál-vill Kft., Fox Gumi Kereskedelmi Kft., Kamionmosó Plusz Kft., Olajshop.hu., ASG Szerelvény Kft., Raiker Kft., Bocskai Kft., Tacho Ker. Bt., Fülöp és Társa Bt., Hajdúk Építő Kft., Valvoline Hungary., FarkasTent and Event Kft., Rio Lámpastúdió Kft., Rubra Art Lounge., Fitness 5 & Gym., Blue Truck Kft., Lavina Szerviz Kft., Mészicar Trans Kft., Blue Truck Kft., Budapest Catering, Tomtoys Kft., Játékvár.hu, ICE CUBE Hungary jéggyártó Kft., Toner Holding Kft., CopyGuru Kft., Safety Zone-EHS Kft., Global Coop Kft., Gremax-Global Kft., László Transport Kft., IB Invest Bau Kft., Club Mouseoleum., Mega Ingatlan Projekt Kft.

LiveWire Team Sajtófőnök: Krizsán Zoltán

Fordítás »