Nem úgy alakult, ahogy terveztem

Nem úgy alakult, ahogy terveztem

A Livewire Team hölgy pilótája, Szentgyörgyi Fanni április 7-én a 2018-as FRT bajnokság első fordulóján vett részt. Az időjárás az utolsó körig rátette a pecsétjét a köridőkre, de ennek ellenére is sikerült a H9-es kategória 3. helyén végeznie.

Szia Fanni! Mesélj, kérlek a versenyről.

Sziasztok! Tanulópénz volt a hétvégi futam. Sajnos arra számítottunk, hogy nem fog esni az eső. Nyári gumit tettünk fel a kocsira, de a szakadó esőben nem bizonyult megfelelőnek.

A revíziós váltó nagyon jó volt. Kezdem megszokni, hogy nem kell használnom a bal lábam csak a “ballábfékhez”. Rettentően rossz időket autóztam, nem lehetett irányítani a kocsit. Alig vártam, hogy száradjon a pálya. Utolsó körre kisütött a nap és felszáradt a reptér. Sikerült is javítanom több mint 20 másodpercet, de sajnos ez már kevés volt.

Igaz, hogy nem vérre menő verseny, de elszomorodtam, hogy nem tudtam hozni a magamtól elvárt végeredményt. Tanulva az esetből, legközelebb más gumit teszünk fel.

Gratulálunk a végeredményhez!

Köszönöm szépen!

Fotó: Bitto Zsolt

A Livewire Team energiájáról és mentális frissességről a Livewire Energy termékei gondoskodnak, ital és rágócukor formájában!

Partnereink:

Rics-Cont Business Kft., Print Profi, Bayer Trans Kft., Ensure Pénzügyi Szolgáltató Kft, Bionectar Kft., Bakery Group Kft., Brucker Plusz Bt., Pilis Metal-Car Kft., Duo Metal Kft., www.versenyfelszereles.hu, Mp-Sped Kft., Globál-vill Kft., Fox Gumi Kereskedelmi Kft., Kamionmosó Plusz Kft., Olajshop.hu., ASG Szerelvény Kft., Raiker Kft., Bocskai Kft., Tacho Ker. Bt., Fülöp és Társa Bt., Hajdúk Építő Kft., Valvoline Hungary., FarkasTent and Event Kft., Rio Lámpastúdió Kft., Mészicar Trans Kft., Blue Truck Kft., Lavina Szerviz Kft., Budapest Catering, Tomtoys Kft., Játékvár.hu, ICE CUBE Hungary jéggyártó Kft., Toner Holding Kft., CopyGuru Kft., Safety Zone-EHS Kft., Global Coop Kft., Club Mouseoleum.

Livewire Team Sajtófőnök: Krizsán Zoltán

Fordítás »