Ónodi Benjamin: Teljesítettem a bajnokságok előtti edzéseket…

Ónodi Benjamin: Teljesítettem a bajnokságok előtti edzéseket…

A Livewire Team motorosa, Ónodi Benjamin a múlt hónap végén egy Osztrák rendezésű edzőversenyen vett részt a Csehországban található Písekben, majd egy héttel később Máriapócson is rajthoz állt április 7-én a SuperMonkey DAY névre keresztelt edző napon.

Písekben esős időjárás fogadta a versenyzőket, amely remek lehetőséget nyújtott Beninek a motor dinamikájának tesztelésére, amelyre azért volt szükség, mert a versenygép egy nagyobb revízión esett át, amelyből a gátlók sem maradtak ki.

A SuperMonkey DAY Máriapócson került megrendezésre, amelynek az volt az érdekessége, hogy az azt megelőző hétvégén Rallycross verseny volt és a pálya hagyott némi kívánnivalót. Nagyon homokos volt körbe a pálya, nagyon csúszkált. A vége felé már elég jól letisztult és jókat tudtak csatázni.

Sok sikert kívánunk az idei szezonhoz!

A Livewire Team energiájáról és mentális frissességről a Livewire Energy termékei gondoskodnak, ital és rágócukor formájában!

Partnereink:

Rics-Cont Business Kft., Print Profi, Bayer Trans Kft., Ensure Pénzügyi Szolgáltató Kft, Bionectar Kft., Bakery Group Kft., Brucker Plusz Bt., Pilis Metal-Car Kft., Duo Metal Kft., www.versenyfelszereles.hu, Mp-Sped Kft., Globál-vill Kft., Fox Gumi Kereskedelmi Kft., Kamionmosó Plusz Kft., Olajshop.hu., ASG Szerelvény Kft., Raiker Kft., Bocskai Kft., Tacho Ker. Bt., Fülöp és Társa Bt., Hajdúk Építő Kft., Valvoline Hungary., FarkasTent and Event Kft., Rio Lámpastúdió Kft., Mészicar Trans Kft., Blue Truck Kft., Lavina Szerviz Kft., Budapest Catering, Tomtoys Kft., Játékvár.hu, ICE CUBE Hungary jéggyártó Kft., Toner Holding Kft., CopyGuru Kft., Safety Zone-EHS Kft., Global Coop Kft., Club Mouseoleum.

Livewire Team Sajtófőnök: Krizsán Zoltán

Fordítás »