2021-es év és a terveim

2021-es év és a terveim

A Livewire Team versenyzője, Szentgyörgyi Fanni a 2020-as versenyszezonra a helyzethez képest eredményes évként tekint vissza, illetve a hamarosan induló 2021-es versenyszezon előtt bizakodóan beszél a terveiről.

Szia Fanni! Boldog új évet kívánok! Kérlek, összegezd röviden az elmúlt évet!

Sziasztok! Először is mindenkinek nagyon Boldog és egészségben gazdag új évet szeretnék kívánni. Összességében amennyire a kialakult helyzet engedte, szerintem jó évet zártunk. Részben Drift edzéseken, versenyeken, szlalom, illetve az FRT megrendezésében a szabadszállási amatőr versenyeken vettünk részt. Ebben a pandémiás időszakban is sikerült öregbítenem a Livewire Team nevét és ezzel a polcra sok – sok kupa került idén is, amikre büszke vagyok.

Mik a terveid a jövőre nézve?

Bízom benne, hogy tavasztól újra indulhat az élet és a versenyek is. Szeretnék kategóriát lépni a Driftben. Le szeretnék vizsgázni újra Semi Pro kategóriára, ahol pár évvel ezelőtt már indultam. A kocsi megvan hozzá. Nekem pedig még sokat kell gyakorolni a TSUISO páros autózásokat.

Tököli edzéseken és versenyeken ott szeretnék lenni, emellett Kunmadarason szeretnék pályára lépni, illetve a nagy vágyam, hogy a máriapócsi pályán is legalább egyszer rajthoz állhassak.

A Drift autó jelenleg téli álmot alszik már. Revíziózása elkezdődött szerelőnknél, Zsámboki Tamásnál. Voltak év közben gyerekbetegségei, amiket át kell nézni és orvosolni, hogy az idei szezonban ne jöjjenek elő ismét.

Az E36 versenyautónk rendületlenül üzemel most is. Februárban már újra rajthoz állunk a kiskunlacházi találkozón.

Nagyon sok levelet kaptam az ünnepek alatt a szurkolóimtól, akiknek ezúton köszönöm, hogy érdeklődtek. Várlak titeket az idei évben is a pálya szélén illetve a pályán is.

Köszönöm a beszélgetést és sok sikert kívánok az idei terveid megvalósításához!

Köszönöm szépen! Minden tőlem telhetőt meg fogok tenni a legjobb eredmények elérése érdekében!

A Livewire Team energiájáról és mentális frissességről a Livewire Energy termékei gondoskodnak, ital és rágócukor formájában!

Partnereink:

Print Profi, Bayer Trans Kft., www.versenyfelszereles.hu, Mp-Sped Kft., Globál-vill Kft., ASG Szerelvény Kft., Raiker Kft., Bocskai Kft., Tacho Ker. Bt., Fülöp és Társa Bt., Mészicar Trans Kft., Blue Truck Kft., Budapest Catering, Toner Holding Kft., CopyGuru Kft., Safety Zone-EHS Kft., Global Coop Kft., Gremax-Global Kft., Hajdúk Építő Kft.,Club Mouseoleum, Szé-Ba Security Bt., Hung Média Kft., D&Z Kft., Crossbeton Kft., Mahagony ESC Kft., KK Pumpa Kft., Lord Body Fitness, Rics-Cont Business Kft, Mike Mérnöki Iroda Kft., Argoszolg Transport Kft., Ks Team Consulting Kft., Winner Média és Reklámügynöki Kft.BB Bluebird Personalberatungs GmbH.

Fordítás »